Deze week: play-offs

Komende week ligt het clubvoetbal eventjes stil. Na een drukke week met nationaal en Europees voetbal staat er komende week veel interlandvoetbal op het programma. Met name de wedstrijden in de play-offs voor plaatsing voor het EK springen in het oog. Daarnaast is zijn er oefenwedstrijden. Unibet is erbij, met live streams en live quoteringen.

Live beelden en odds zijn er van de play-offs voor het EK in Polen en O. Op vrijdag zijn de heenwedstrijden. Bosnië krijgt, net als twee jaar terug bij de play-offs voor het WK, bezoek van Portugal. Destijds wonnen de Portugezen met veel geluk. Dit jaar loert het ijzersterke Bosnie op revanche, onder aanvoering van goalgetter Dzeko. Turkije neemt het thuis op tegen Kroatie. Voor Guus Hiddink is dit de laatste kans zijn hachje te redden in Turkije. Montenegro reist af naar Tsjechie, terwijl Ierland op bezoek gaat bij Estland. Twee jaar terug, in de play-offs, grepen de Ieren door vals spel van Frankrijk (handsbal Thierry Henry) naast een ticket voor het WK. Deze keer ontmoet de ploeg van Giovanni Trappatoni een minder sterke opponent.

Er zijn ook beelden van oefeninterlands. Zo staan o.a. Chili – Paraguay, Brazilie – Egypte en Costa-Rica – Spanje op het programma. Live quoteringen zijn beschikbaar voor Nederland – Zwitserland. De vice-wereldkampioen neemt het op tegen de underdog Zwitserland. Ajacied Derk Boerrigter kan zijn debuut gaan maken. Daarnaast krijgen onze Zuiderburen bezoek van Roemenie. Ook hierop kan live gewed worden bij Unibet. Deze week dus een hoop interlandvoetbal bij Unibet, en volgende week nog meer!

Ga direct naar de live weddenschappen

Previous Article
Next Article