Wozniacki’s eerste? Nee hoor; Serena!

Wordt dit nou eindelijk Wozniacki’s eerste Grand Slamtitel?
Nee hoor! Serena zit er nog steeds bij en ondanks haar 28-ste plek op de plaatsingslijst is zij de favoriet. Als je ziet hoe ze beweegt in vergelijking met eerdere toernooien dit jaar, dan is er maar één conclusie: ze heeft een ongelofelijke motivatie gevonden voor dit toernooi in eigen land. En als Serena fit is en ze kan bewegen, is ze in staat alle vrouwen van de baan te blazen.

De grote vraag is: houdt ze dit 6 of 7 wedstrijden vol. Wozniacki (1,39) is wel enorm fit, maar qua tennis minder. Zij krijgt met Petkovic (2,90) al een pittige pot.

Petkovic is een van die vrouwen die maatgevend is voor het huidige tennis bij de vrouwen: allemaal fitte vrouwen, fysiek sterk en atletisch. Zvonareva (1,80) tegen Stosur (1.97); ook allebei een combi van een frisse kop, fit en sterk. Daardoor zie je de laatste tijd meer verschillende namen dan ooit bij de laatste acht: het lijkt sterk op een wisseling van de wacht. Maar de winnaar komt toch uit de bovenste vier! Of Serena moet instorten.

Aan de mannenkant nog geen spetterende verrassingen. In de eerste kwartfinale blijft een verrassing ook nog even uit. Tipsarevic (11,00) heeft het niet in huis om Djokovic (1,04) pijn te doen. Tsonga-Federer is wel leuk. Als Federer (1,36) op dit moment iemand niét had willen tegenkomen in de kwartfinale is het Tsonga (3,15)! Die heeft sinds kort het nummertje tegen Federer onder de knie. Wordt leuk, maar niet te voorspellen.

En dan nog even een hart onder de riem van de Amerikanen: heel veel geklaag daar over hun tennis; maar 4 man bij de laatste zestien, dat is lang geleden. Eentje meer zelfs dan Spanje. Daarmee zijn ze het beste land. Het zit er alleen wel in dat deze ronde voor alle de Amerikanen het eindstation wordt. Hooguit niet voor Isner (1,92)

Ga direct naar de wedden op tennis pagina. Volg deze link voor casino games en ontvang een bonus van 100 euro.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *