Spaarloon 2012

De spaarloonregeling houdt op te bestaan per 1 januari 2012. De tot en met dit jaar gespaarde bedragen lopen nog 4 jaar door en vallen ‘normaal’ vrij. In 2013 worden de spaarloon en levensloopregeling vervangen door de vitaliteitsregeling.

Zie spaarloon artikel hierover.

De juridische consequenties dienen door werkgevers beoordeelt te worden. Controleert u svp uw spaarloonovereenkomst op opzegging. Tevens is van belang dat er aanvullende pensioencontracten zijn waarbij spaarloon ingezet wordt. Ook hier geldt dat er iets zal moeten veranderen, het spaarloon houdt immers op. Overleg met werknemers en verzekeraar!

Lees ons artikel.

Dit is een publicatie van Logisal Salarisadministratie.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *