Unibet bookmakers: 62% gokt op Ajax kampioen!

Bookmaker: Amsterdammers prolongeren titel, Sigthórsson topscorer
Start nieuw seizoen: 62% gokt op Ajax kampioen!

Ajax prolongeert de titel in het nieuwe voetbalseizoen dat vrijdag 5 augustus van start gaat. Volgens noteringen van bookmaker Unibet zijn de Amsterdammers dé favoriet voor de schaal (1,90). Gevolgd door de voornaamste concurrenten PSV (4,25) en FC Twente (5,50). 62% van de Nederlandse gokkers gaat mee met de noteringen en zet hun geld op Ajax. Bij de niet-Nederlandse gokkers ligt dat percentage nog een stuk hoger: 75%.

Vorig seizoen tipten de bookmakers van Unibet Ajax ook als kampioen, toen met een notering van (2,40) en die tip is juist gebleken.
Feyenoord, met nieuwe trainer Ronald Koeman haalt volgens de bookmakers in ieder geval de play-offs (1,60) en start de competitie tegen stadgenoot Excelsior met winst (1,80).
Nieuwkomer RKC Waalwijk keert volgens de noteringen aan het eind van het seizoen rechtstreeks terug naar een lager podium (1,90).
Willem II wordt kampioen in de Jupiler League (2,50).

Competitie niet op laatste dag beslist
En wie schopt er de meeste in dit seizoen? Kolbeinn Sigthórsson wordt in zijn eerste seizoen bij Ajax getipt als dé topscorer van de eredivisie (4,00). Gevolgd door Janko (5,00), Toivonen (6,50) en Matavz (7,50). Unibet verwacht niet dat de competitie wederom op de laatste dag wordt beslist. Ja, dat gebeurt wel, staat (5,50) genoteerd. En nee, dat gebeurt niet (1,10).

Unibet via je mobiel
Onze website is ook beschikbaar voor iPhone, Android, Blackberry, Nokia en Samsung. De weddenschappen kunnen dus heel gemakkelijk mobiel gedaan worden en inmiddels wordt al 16% van onze inzet ook mobiel gedaan. Voetbal is de populairste sport onder de mobiele gebruikers en vooral het Live Wedden is erg populair.

Ga direct naar mobiel wedden of ontvang een bonus in ons online casino.

Previous Article
Next Article