Bookmakers: Copa America

Maak je op voor één van de meest spannende mondiale voetbaltoernooien, want Argentinië is dit jaar de thuishaven van de Copa America! Unibet is erbij met streaming van alle wedstrijden op  ! Maar dit is nog niet alles. Plaats een correct score weddenschap op een wedstrijd van de Copa America. Voorspel je deze goed dan krijg je tevens een bonus van 40 EURO bovenop je gewonnen bedrag. Wedden op de Copa America doe je dus bij Unibet!

Favoriet voor de titel is Argentinië met een notering van 1.90. Sterren als Messi, Tevez, Higuain en Milito maken deel uit van dit geweldige voetbalteam. Het elftal zal voor de meeste Europeanen wel bekend zijn, want slechts één speler speelt buiten Europa. Verreweg de meeste spelers zijn terug te vinden in de competities van Engeland, Spanje en Italië. De Argentijnen hebben de titel al 14 keer eerder gewonnen, maar de laatste keer dateert alweer uit 1993 toen zij Mexico versloegen met
2-1.

Brazilië heeft de laatste tijd de Copa America gedomineerd en won de laatste jaren 4 edities. De laatste twee finales wonnen zij van de sterrenformatie uit Argentinië. De Brazilianen zijn echter niet de favoriet. Zij staan genoteerd als nummer twee met een notering van 2.85. Interessant om op te wedden dus! Met indrukwekkende spelers zoals Robinho, Pato, Ramires en Alves doen zij dit jaar weer een serieuze gooi naar de titel.

Messi

Met 12 deelnemende landen is het niet alleen de ‘grote 2’ die er toe doen. Uruguay heeft ook een indrukwekkende geschiedenis. Zij wonnen de beker al 14 keer, maar de laatste keer was in 1995. Toen versloegen zij de Brazilianen met penalties. Dit jaar staan Suarez, Forlán en kornuiten genoteerd op 14.00. Een ander voetbalteam dat je zeker in de gaten moet houden is Chili. Zij hebben de finale al vier keer eerder gehaald en staan nu genoteerd op 14.00. Vervolgens krijgen we Paraguay met een notering van 20.00 en Colombia met 25.00.

De Copa America belooft een waar spektakel te worden! Alle wedstrijden zijn live bij Unibet TV te zien en er zijn nu al méér dan 100 weddenschappen op dit geweldige toernooi! Zo ook de correct score weddenschappen…

GEWELDIG: Correct Score op de Copa America!

A. Plaats je een full time correct score weddenschap (0-0, 1-0, 1-1 etc) van ten minste 5 EURO op een wedstrijd van de Copa America en je wint, dan geven wij jou 10 EURO bonus bovenop je overige winsten!

B. Plaats je een full time correct score weddenschap (0-0, 1-0, 1-1 etc) van ten minste 20 EURO op een wedstrijd van de Copa America en je wint, dan geven wij jou 40 EURO bonus bovenop je overige winsten!

De bonus wordt automatisch op je account gestort! Je kan zoveel weddenschappen plaatsen op de Copa America als je maar wilt. Je krijgt namelijk een bonus voor alle correct score weddenschappen die je plaats én wint!

De actie is enkel geldig voor pre-match weddenschappen op correct score! Ga direct naar ons online casino en speel mee.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *