Bookmaker: podiumplaats voor Gesink in Tour

85% Nederlandse gokkers zet in op Nederlandse etappezege

 

Malta, 1 juli 2011 – Robert Gesink eindigt op het podium in de Tour 2011. Zo blijkt uit de noteringen van bookmaker Unibet. De Nederlandse renner (17,00) maakt zelfs kans om de ronde te winnen, maar moet Andy Schleck (3,25) en topfavoriet Alberto Contador (1,70) voor zich dulden. “We hebben dus een serieuze kandidaat voor de eindzege”, aldus een woordvoerder van Unibet.

15% van de Nederlandse gokkers ziet Gesink het geel over de eindstreep rijden in Parijs. 60% verwacht een eindzege van Contador. Maar de echte gokkers zetten in op Johnny Hoogerland als Tour-winnaar. Als hij wint krijgen ze maar liefst 1.000 maal hun inzet.

 

Ook de kans dat Nederland weer eens een etappezege behaalt, is aanzienlijk. Nee, dat gebeurt niet staat 1,05 genoteerd. En ja, dat gebeurt wel 8,00. 85% van de Nederlandse gokkers ziet dat inderdaad gebeuren.

 

Voor het puntenklassement is Mark Cavendish favoriet (2,50). En in het jongerenklassement voert Gesink de lijst aan met 1,25. Ook Mollema maakt hier kans op het ‘wit’ (11,00). “Na de successen in de Giro en de Ronde van Zwitserland doen de Nederlanders weer ‘echt’ mee. En dat maakt het allemaal leuker en spannender om de Tour te volgen en er op te wedden. We hebben maar liefst 200 weddenschappen online”, aldus een woordvoerder van Unibet.

 

Live wedden op de Tour

Tijdens de Tour, die zaterdag van start gaat, kan er ook live gewed worden via de site van Unibet. Iedere dag worden er weddenschappen aangeboden. Kijk voor alle noteringen en weddenschappen op www.unibet.com.

 

Alle ‘Tour’-weddenschappen zijn te vinden op www.unibet.com onder menu ‘Wedden’ >’Wielrennen’ > ‘Tour’

>>> Bekijk ook ons online casino eens.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *