Wedden op tennis Roland Garros

Ik ben een betweter. Moet met kennis van zaken tips geven. Die tips moeten natuurlijk ook wat kunnen opleveren, daar draait het bij wedden tenslotte om. Lastige combinatie dit keer, met de kwartfinales voor de boeg.

Bij de laatste acht vrouwen zitten geen ongeplaatste speelsters, maar ook geen top drie speelsters. Dan wordt tips geven lastig. Kijk ik met de odds in de handen, dan is er maar eentje waarvan ik denk, dat durf ik aan: Na Li (3,15) tegen Azarenka (1,35). Azarenka is de hoogst geplaatste overgebleven speler en haar kansen zijn volgens de statistieken beter. Maar Na Li is super fit en onverstoorbaar, dat heeft ze met die finale in Australië ook al laten zien. De Chinese is ook niet het type dat denkt: ‘oh, ik sta al in de kwartfinale van Parijs.’ Wat mij betreft is Na Li de enige
die wat ping ping kan opleveren aan de vrouwenkant.
 

De andere wedstrijden zitten allemaal zo dicht bij elkaar: daarvan zou ik niet weten op wie ik zou moeten wedden. Wel ga ik opletten op Petkovic. Conditioneel sterk en in staat om te winnen, zoals ze tegen Kirilenko liet zien. Dat klinkt als een echte Duitse speelster: altijd reden om op te letten dus! Bij de mannen hebben diegene die Ferrer-Monfils hebben gezien eigenlijk al gewonnen: wat een wedstrijd! Wat stonden die gasten te hakken. Probleempje voor Monfils (5,40) is dat ik hem niet nog een keer zo’n krachtsinspanning zie leveren tegen Federer (1,14). Ook niet voor eigen publiek. Federer staat souverein te spelen en heeft nog geen energie verloren. Dan Nadal (1,35) nog. Zegt dat hij niet in topvorm is. Maar volgens mij is hij de ellende voorbij en dat gaat Söderling (3,20) merken. Nadal krijgt langzaam zijn ritme. Het meest opmerkelijke aan dit Roland Garros is eigenlijk dat het mannentoernooi een toernooi is net als elk ander toernooi: de kans op de top 4 in de halve finales is levensgroot en dat is wel eens anders geweest.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *