Bookmakers: Arantxa Rus verslaat Kim Clijsters.

Arantxa Rus verslaat Kim Clijsters. Dit is zo fantastisch voor het Nederlandse tennis.

Maar of veel mensen op Arantxa’s winst hebben gewed? Ik betwijfel het.

Toch is er uit die verrassing winst te halen voor de rest van Roland Garros. Overweeg eens na een eerste of tweede set in een weddenschap te stappen. Wed eens vaker met lef en kennis. Ga de pot waarmee je iets wil doen kijken via internet of tv en kijk wat er gebeurt op de baan: wie ziet er gedemotiveerd uit? Hoe is de lichaamstaal van de spelers? Wie staat er het snelst klaar? Hoe legt een speler zijn racket weg bij de wissel? Kijk zoals de speler naar zijn tegenstander kijkt  en kies je winnaar. Was de naderende verrassing niet al na de tweede set aan Clijsters af te zien?

Moeten we nu onmiddellijk het Martin Verkerk-scenario erbij halen voor Arantxa, in de hoop dat ook zij vanuit het niets de finale in Parijs haalt. Ik denk het niet. Maar……..Kirilenko is niet ondoenlijk. De forehand bij Arantxa is er en het geloof ook, nu ze met Clijsters een enorme topper heeft verslagen. Voor dit duel zou ik zeggen: waarom eigenlijk niet?

De eerstkomende popcornwedstrijd echter is Djokovic (1,12)-Del Potro (6,20). Mooiste affiche van de derde ronde. We zeiden allemaal dat Federer de perfectie zelf was, Nadal de snelste en de fitste, maar wat moeten we zeggen over wat Djokovic momenteel laat zien? 39 wedstrijden op rij gewonnen. Del Potro werd al drie keer door Djokovic in straight sets weggezet, laatste keer in Rome, 2009. Toch is dit de eerste serieuze test voor Djokovic in Parijs. Del Potro knokt zich na een polsblessure langzaam terug tot de speler die de US Open van 2009 won. Typisch zo’n wedstrijd om mee te kijken, wat lef te tonen en pas na een paar sets in te stappen.

Kijk alsof je zelf op de baan staat, tegen Djokovic.  Leuke gedachte toch?

Zal Aranxta Rus de top 50 halen in 2011

Ja            3,40
Nee         1,30

Zal Aranxta Rus de finale halen van de French Open

Ja            200,0

Zal Aranxta Rusde kwartfinale halen van de French Open

Ja            10,00
Nee         1,05

Volg deze link voor de tennis weddenschappen

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *