BARCELONA – MAN UNITED: HET GEWENSTE TOETJE

Het is zover. Na maanden vol doelpunten, controversie, teleurstellingen en voetballessen, blijven er 2 giganten over. Barcelona en Manchester gaan strijden om de Champions League. Je voorspelling maak je zoals gewoonlijk bij Unibet. En nog steeds kans op je geld terug als de wedstrijd in 0-0 eindigt.

Als de finale na 90 minuten in 0-0 eindigt vergoeden we alle verliezende weddenschappen op de First Goalscorer, Last Goalscorer, HT/FT en Correct Score weddenschappen!

Wie o wie? Lastig te zeggen hoor. Barcelona is winnaar van 3 Europese Cups, laatste dateert uit 2009 toen het de Champions League won. We noteren ze op 1.50 op winst. Manchester United won er ook 3. Laatste voor hen was de CL in 2008 toen het Chelsea versloeg in een sensationele penaltyreeks. United noteren we op 2.60 als winnaar van hun volgende cup!

Grootmeester Messi kan weleens de beslissende factor worden. We noteren hem op 4.40 op het maken van de eerste goal in de finale. Superspits Villa geven we een notering van 6.50 op de eerste goal.Aan Manchester kant geven we als eerste doelpuntenmakers Berbatov (8.75), Rooney (7.75), Hernandez (8.25) en Nani op 16.00

Het zal een spannend duel worden. Zal een snel doelpunt de wedstrijd op slot gooien? Mis het niet en ben er live bij via Unibet. Zoals altijd natuurlijk.

Volg deze link voor Champions League weddenschappen

Previous Article
Next Article