Deze week voetbal: Eredivisie!

In verschillende Europese clubcompetities zijn de beslissingen gevallen. FC Twente won de KNVB-beker, terwijl RKC kampioen van de Jupiler League werd. Almere City degradeerde uit het betaalde voetbal. In Spanje is FC Barcelona dichtbij het kampioenschap, terwijl AC Milan zich verzekerde van de Italiaanse scudetto. In Engeland lijkt de competitie beslist na de overwinning van Manchester United op Chelsea. Komende week vallen er nog meer beslissingen, waaronder die in onze eigen Eredivisie! Unibet biedt weer verschillende livestreams en liveweddenschappen aan. Eerst het live wedaanbod. Na de finale van de KNVB-beker ontmoeten Ajax en FC Twente elkaar opnieuw.

Dit keer mogen ze onderling uitmaken wie de landskampioen wordt. Unibet biedt voor deze kraker vele weddenschappen aan. Zowel vooraf als tijdens de wedstrijd is het mogelijk in te zetten op de apotheose van het Nederlandse voetbalseizoen. Daarnaast zijn er twee speelronden in de Engelse Premier League en de Italiaanse Serie A: een midweeks, een in het weekeinde. Op zaterdagmiddag is de Cup Final tussen Manchester City en Stoke City, waarvoor ook live quoteringen beschikbaar zullen zijn. Om het live wedden aantrekkelijker te maken zijn er live beelden beschikbaar van o.a. een dubbele speelronde in de Spaanse Primera Division en de Ligue 1 (Frankrijk). De competitie in Frankrijk is erg spannend. Lille en Olympique Marseille gaan nek-aan-nek in strijd om de titel, en beide ploegen moeten komende week twee keer aan de bak. Daarnaast zijn er beelden van de Belgische play-offs. Koploper Genk kan dinsdagavond thuis tegen Club Brugge een voorschot op het kampioenschap nemen, terwijl naaste concurrent Standard in het weekend op bezoek gaat bij Lokeren. Ook van de Amerikaanse MLS, de Turkse beker en de Poolse competitie zijn er wedstrijdbeelden. In deze belangrijke week hoeft U dus niks te missen!

Volg deze link voor meer voetbalweddenschappen

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *