Deze week: Europees voetbal

De grote Europese voetbalcompetities gaan deze week verder. De terugwedstrijden van de kwartfinales van de Champions League en de Europa League staan op het programma. Komend weekend is er ook weer een hoop competitievoetbal. Met nog enkele speelronden te gaan is het ongemeen spannend in Nederland, Belgie en Italie, terwijl de kampioen van Engeland en Spanje al min of meer bekend is. Unibet biedt komende week live beelden van een aantal voetbalwedstrijden. Zo is het mogelijk de topper in het Engelse Championship tussen Norwich en Nottingham Forest te bekijken, en is er een volledige speelronde in de Franse Ligue 1 en Italiaanse Serie A.

Ook het Belgisch voetbal is te zien: de play-offs om landskampioenschap zijn in volle gang, en vrijdag staat de absolute kraker tussen koploper Genk en landskampioen Anderlecht op het programma. In de Verenigde Staten wordt ook weer gevoetbald, en ook de beelden van de Amerikaanse MLS zijn beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk live te wedden op alle genoemde wedstrijden. Daarnaast biedt Unibet ook live quoteringen aan op wedstrijden uit de Duitse Bundesliga, de Schotse Premier League, de Copa Libertadores en de Portugese Liga Sagres, met de topper tussen Porto en Sporting Lissabon op zondag. De wedstrijd waar iedereen naar uitkijkt is de Clasico tussen Real Madrid en FC Barcelona! De grootste wedstrijd uit het Europese clubvoetbal staat voor zaterdagavond om 22.00 op de kalender.

Real Madrid moet winnen om kans te blijven maken op de landstitel. Wint FC Barcelona, dan loopt voorsprong van de Catalaanse trots op tot elf punten. Midweeks kan men live wedden op het Europees voetbal. In de Europa League nemen we na deze week afscheid van de laatste Nederlandse deelnemers Twente en PSV. In de Champions League hebben Van der Sar (Manchester United), Afellay (FC Barcelona) en Huntelaar (Schalke ’04) zeer goede papieren om de halve finale te bereiken. Unibet biedt ook deze speelronde in de Champions League weer een geld-terug actie. Wie weddenschappen plaatst op correcte score, rust- en eindstand of eerste en laatste doelpuntenmaker in een wedstrijd, krijgt zijn inleg terug als de betreffende wedstrijd in 0-0 eindigt. Kijk op de site van Unibet voor meer informatie!

Volg deze link voor live weddenschappen

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *