El Clásico: Barcelona – Real Madrid

Een droomwedstrijd op maandagavond, niet geheel ongebruikelijk, maar opmerkelijk is het wel dat de Derby van het heelal op een doordeweekse dag wordt gespeeld. In Camp Nou treffen de sterrenensembles van Barcelona en Real Madrid elkaar, voor wat één van de hoogtepunten van het voetbalseizoen moet worden. Misschien wel de twee beste voetbalploegen van het moment binden de strijd aan in deze 108 jaar oude klassieker. Doorspekt van tradities, zijn de Madrilenen ongetwijfeld op zoek naar revanche. Vorig seizoen wisten de Koninklijken niet eens te scoren en gingen de zes punten voor de competitie naar de Catalanen.

De verwachtingen voor maandag zijn hooggespannen, de twee ploegen plaatsen zich makkelijk als groepswinnaars voor de volgende ronde van de wedden Champions League en zijn in een felle strijd verwikkeld om de eerste plaats in de Primera Division. De laatste vijf wedstrijden lieten zowel Real als Barça geen punt liggen. De absolute uitblinkers zijn natuurlijk Lionel Messi en Cristiano Ronaldo, de twee sterren ontkennen beiden dat het een duel wordt tussen hen, maar het is in de aanloop in elk geval een hotitem. De kleine Argentijn van de Catalanen wist dertien maal te scoren in de laatste tien competitieduels en prikte er zes in, in vijf gokken Champions League optredens. Ronaldo kan eveneens een prima resumé van dit seizoen overleggen, de Portugees maakte zeventien goals in evenveel duels.

Op Unibet is de wedstrijd uiteraard live en gratis te aanschouwen via de stream. Dus zorg dat je niks mist van deze clash en kijk en wed mee op El Clásico via Unibet.

“Het is de wedstrijd waar heel Europa naar uitkijkt, kijkers zullen ongetwijfeld op het puntje van hun stoel zitten”, zegt Erik Backlund, hoofd van Unibet Sportsbook. “Als Barcelona wint nemen ze de leiding over van Real Madrid in de Primera Division. We hebben ze een quotering van 2.10 meegegeven voor een overwinning in dit duel. “

“Een weddenschap op minstens twee doelpunten van Lionel Messi, levert in dit duel vijf keer uw inzet op en wie dapper is en het aan durft om in te zetten op een hattrick voor de nieuwe Barcelona-ster David Villa, kan zijn geld maal 25 zien gaan.”

Real Madrid staat op een quotering van 3.40 om de Blaugrana in eigen huis te verslaan en als Ronaldo net als vorige week drie keer weet te scoren kan de wedder 22 maal zijn inzet tegemoet zien. Van nature hebben deze duels de neiging om een beetje gemeen te worden, dus er zijn ook voldoende weddenschappen op het geven van kaarten. Inzetten kan onder meer op een gele kaart voor Ronaldo, Ramos, Puyol of Mascherano.

Als Barcelona – Real Madrid, nou om één of andere reden niet uw wedstrijd is, dan kunt u bij Unibet genieten van andere wedden Primera Division actie. Met live voetbal tussen bijvoorbeeld Atlético Madrid – Espanyol, Sevilla – Getafe en natuurlijk het door Unibet gesponsorde Valencia die het opnemen tegen Almeria.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *