Nog geen MTV Award voor Tom Waes

Lady Gaga wordt alweer de grote slokop.

Londen, 5 november 2010 – Zondag worden in Madrid de MTV Europe Awards uitgedeeld. Zoals bij alle muziek awards van de voorbije 2 jaar is Lady Gaga weer de meest voorkomende naam tussen de nominaties. Al lijkt haar koninkrijk wat af te brokkelen, want Katy Perry slaagt erin om Lady Gaga te evenaren, tenminste wat het aantal nominaties betreft. Of ze ook evenveel Awards zal binnenrijven blijft natuurlijk nog de vraag! De Unibet bookmakers denken alvast van niet, dat blijkt uit de noteringen.

Gaga vs Perry
Katy Perry mag dan wel evenveel nominaties hebben als de prettig gestoorde popdiva, de Unibet bookmakers dichten haar telkens een pak minder kansen toe om de Awards te winnen. Zo staat Gaga in de categorie ‘Best female’ aan 1,60 tegen 1, terwijl Katy Perry 2,75 tegen 1 staat. Hetzelfde verhaal in de categorie ‘Best Pop’: Gaga aan 1,55 tegen 1, Perry aan 2,75. Voor ‘Best song’ wordt het verschil al iets kleiner; Gaga aan 1,75, Perry aan 2,25.

Eminem
Andere grote favoriet is Eminem. Na enkele jaren relatieve stilte staat hij weer helemaal op het hoofdtoneel, wat resulteert in 4 nominaties. In de categorieën ‘Best Hip-hop’ en ‘Best male’ staat hij helemaal bovenaan het lijstje van de Unibet bookmakers, telkens met een notering van ‘slechts’ 1,55. Voor Hip-hop is Snoop Dogg zijn eerste belager aan 2,40. Voor ‘Best male’ is dat niemand minder dan het nieuwe wonderkind Justin Bieber, met een notering van 2,75 tegen 1.

Ga direct naar de weddenschappen.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *