Niet gescoord? Geld terug!

Geen goals, geen verlies bij Champions League noteringen op unibet.com

Londen, 18 oktober 2010 – Er wordt de laatste tijd overal vlot gescoord in het voetbal: de Rode Duivels trapten er op 2 matchen 6 in, Jelle Vossen staat met ongelooflijke statistieken bij de beste scorers van Europa, en zelfs in Eupen beginnen ze de weg naar het doel te vinden! Bij Unibet willen ze het attractieve voetbal met een opvallend initiatief extra steunen: geen doelpunt in een Champions League wedstrijd betekent geen verlies voor al wie inzette op correcte score, halftime en fulltime uitslag of doelpuntenmaker bij een 0-0 uitslag. Een doelpuntloze wedstrijd is dan misschien tijdverlies geweest, maar geld zal je er dan niet aan verliezen!

Noteringen

In Groep A lijkt Inter v Tottenham een interessante wedstrijd. Beide teams staan met 4 op 6 en de doelpunten gaan er vlotjes binnen. In 2 wedstrijden scoorden beide teams al 6 doelpunten. Het is daarom niet echt onmogelijk dat er in deze wedstrijd veel doelpunten kunnen vallen.

Toch blijven de noteringen op een doelpuntrijke wedstrijd op zijn minst interessant: wie juist inzet op 3-2 voor Inter kan zijn inzet met maar liefst 22 vermenigvuldigd zien. Een 2-3 voor de Spurs levert zelfs het 38-voud van je inzet op! En eindigt de match op 0-0, dan ben je je geld niet kwijt!

Deze 0-0 actie loopt bij Unibet voor de rest van de groepsfase.

Voor meer informatie over de noteringen kan u terecht op www.unibet.com

bron: Unibet

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *