België kansloos tegen Duitsland, kwalificatie wordt utopie

Londen, 2 september 2010 – Morgen beginnen onze Rode Duivels aan de kwalificatiecampagne voor het EK van 2012 in Polen en Oekraïne. Ex-bondscoach Dick Advocaat wou de campagne per se beginnen tegen de grote favoriet voor de groepswinst, Duitsland. Achterliggende motivering was de deelname van de Duitsers aan het WK in Zuid-Afrika en de hoop dat ze daardoor in een overgangsfase zouden zitten. Een ijdele hoop
als het aan de Unibet bookmakers ligt: volgens hen maken de Belgen maar weinig kans op een stunt.

Noteringen

Voor de wedstrijd tegen Duitsland verwachten de Unibet bookmakers een Duitse zege in het Koning Boudewijnstadion.  Uit de notering van 5,25 voor een Belgische overwinning blijkt dat de bookmakers absoluut niet geloven in het overgangseffect van de ‘Mannschaft’. Zelfs een gelijkspel uit de brand slepen lijkt een onmogelijke opgave met een notering van 3,65. Een Duitse overwinning staat ‘slechts’ aan 1,65 genoteerd.

Kwalificatie

Ook voor de rest van de kwalificatiecampagne dichten de Unibet bookmakers onze nationale trots niet veel kansen toe. Duitsland is de absolute topfavoriet om de groep te winnen met een notering van slechts 1,30, gevolgd door Turkije dat aan 5,50 staat. België staat pas 3de in het rijtje aan 12,50 om de groep te winnen. Voor de verhoopte 2de plaats staat Turkije aan 1,50 genoteerd, tegenover 3,75 voor België.

EK 2012

De allergrootste optimisten kunnen nu zelfs al een gokje wagen op de eindwinnaar van het toernooi.
Duitsland staat bij de allergrootste favorieten met een notering van 6, Turkije bekleedt de 13de stek met een notering van 50. De Belgen staan op de 18de plaats aan 100. Wie nu juist gokt op een Europese titel voor de Duivels krijgt dus voor elke ingezette euro er maar liefst 100 terug.

bron: Unibet

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *