Mentos Get Fresh Event 30 juni @ A'Dam

Amsterdam, 16 juni 2010 – Snoepfabrikant Mentos brengt nieuw keelsnoepje op de markt. Get Fresh is het nieuwe, suikervrije keelsnoepje met een verfrissende tussenlaag, die een warm koud sensatie geeft in je mond. Very refreshing en  verkrijgbaar in drie smaken: Red Fruit, Drop en Mint. Om dit nieuwe snoepje landelijk te lanceren organiseert Mentos het: Mentos Get Fresh Event op 30 Juni in Amsterdam. Dit grote Get Fresh Event zal veel bezoekers trekken in Amsterdam.

Mentos roept mensen op om woensdag 30 juni om 12.00 uur op het Museumplein in Amsterdam in zwembroek of bikini te staan. Deze dag maken ze kans op een compleet verzorgd ski-arrangement in Dubai, waar het grootste indoor ski resort ter wereld staat. Het doel van deze actie is wie het Marko dansje het beste kan doen. Met veel geschatte deelnemers zal het een apart gezicht worden op 30 Juni.
Perfetti Van Melle eigenaar van Mentos is een zoetwarenconcern dat beroemde zoetwaren- en kauwgummerken produceert en verkoopt in meer dan 130 landen. Perfetti Van Melle is actief in de Pacific, Azië, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

Previous Article
Next Article