Weddenschappen WK Voetbal

Nu wedden op alles wat Oranje is en WK ademt

Sneijder kust verlovingsring na doelpunt, Máxima en Yolanthe in het oranje, meeste geel voor Van Bommel

Malta, 1 juni 2010 – Wesley Sneijder kust zijn verlovingsring nadat hij heeft gescoord voor Oranje tijdens het WK in Zuid-Afrika. Volgens de noteringen op nl.unibet.com is die kans niet zo groot, maar wel lucratief (4,50:1). Vanaf nu kan er gewed worden op alles wat Oranje is en WK ademt. Bijvoorbeeld op: draagt prinses Máxima een oranje sjaal en Yolanthe Cabau van Kasbergen een oranje jurk tijdens de wedstrijden van Nederland? Deze weddenschappen staan respectievelijk genoteerd: 2,00:1 en 3,00:1. En welke Oranje-speler sleept het meeste geel in de wacht tijdens het toernooi? Mark van Bommel wint met stip (notering: 2,75:1). Met als goede tweede: Nigel de Jong (3,00:1).

Andere Oranje- en WK-gebeurtenissen waarop nu gewed kan worden zijn:

krijgt een Nederlandse speler een gele kaart voor het uittrekken van zijn shirt? (ja: 4,00:1). Zijn er files in Nederland tijdens de eerste groepswedstrijd tegen de Denen? Notering: 2,00:1, dus geen files! Krijgt Nederland een penalty tegen de Denen? (ja: 3,00:1, nee: 1,33:1). Van Persie staat in tegenstelling tot Kuijt wél in de basis tegen Denemarken. Huntelaar start in die wedstrijd op de bank (ja: 8,00:1, nee: 1,04:1). Oranje zal die wedstrijd wel winnen (1,62:1).  En Robben en Van Persie worden geen topscorer van het toernooi. Die eer komt toe aan de Spanjaard David Villa (9,00:1). Zelfs Messi komt niet bij hem in de buurt (11,00:1).

Spanje blijft favoriet, Oranje op gepaste afstand

Grote favoriet voor de eindzege tijdens het WK in Zuid-Afrika is nog steeds Spanje met een notering van 5,00:1. Nederland volgt op gepaste afstand (11,00:1), maar wellicht dat de kansen na het winnen van de groepsfase nog stijgen. Want dat gaat Nederland volgens de noteringen in ieder geval doen (1,50:1). Als tweede eindigt Denemarken 5,50:1, Kameroen derde 6,00:1 en Japan wordt met een notering van 15,00:1 de minste kansen toegedicht in deze groep.

Voor en tijdens het WK biedt Unibet meer dan 1.000 weddenschappen aan, waarvan een groot deel live zal zijn. DeWK-weddenschappen zijn te vinden op nl.unibet.com onder het menu ‘Wedden’ > ‘Voetbal’ > ‘WK 2010’

Previous Article
Next Article