Messi scoort vaker dan Robben

Malta, 1 juni 2010 – Lionel Messi zal dit WK vaker scoren dan Arjen Robben. Zo blijkt uit de noteringen op nl.unibet.com. De Argentijn staat 11,00:1 genoteerd. Robben: 50,00:1. Toch wordt de Spanjaard David Villa getipt als dé topscorer van het WK (9,00:1). Vanaf nu kan er gewed worden op alles wat Oranje is en WK-voetbal ademt. Bijvoorbeeld op: welke Oranje-speler sleept het meeste geel in de wacht tijdens het toernooi? Mark van Bommel wint met stip (notering: 2,75:1). Verder staat Van Persie in tegenstelling tot Kuijt in de basis tijdens de eerste groepswedstrijd van Nederland tegen Denemarken. Oranje zal die wedstrijd ook winnen (1,62:1).

Andere Oranje- en WK-gebeurtenissen waarop nu gewed kan worden zijn: krijgt Nederland een penalty tegen de Denen? (ja: 3,00:1, nee: 1,33:1). Huntelaar start in die wedstrijd op de bank (ja: 8,00:1, nee: 1,04:1). Hoeveel spelers gebruikt Van Marwijk gedurende het toernooi? 16-19 spelers (1,90:1), 15 of minder spelers (25,00:1).

Oranje op gepaste afstand van Spanje

Grote favoriet voor de eindzege tijdens het WK in Zuid-Afrika is nog steeds Spanje met een notering van 5,00:1. Nederland volgt op gepaste afstand (11,00:1), maar wellicht dat de kansen na het winnen van de groepsfase nog stijgen. Want dat gaat Nederland volgens de noteringen in ieder geval doen (1,50:1). Als tweede eindigt Denemarken 5,50:1, Kameroen derde 6,00:1 en Japan wordt met een notering van 15,00:1 de minste kansen toegedicht in deze groep.

Rode kaart voor coach Maradona

Er kan niet gewed worden of Maradona nog eens met zijn auto over de voeten van een journalist rijdt. Maar wel of hij als coach van Argentinië van het veld wordt gestuurd. Die kans is volgens de noteringen beslist aanwezig (ja: 5,00:1 en nee: 1,14:1).

Voor en tijdens het WK biedt Unibet meer dan 1.000 weddenschappen aan, waarvan een groot deel live zal zijn. DeWK-weddenschappen zijn te vinden op nl.unibet.com onder het menu ‘Wedden’ > ‘Voetbal’ > ‘WK 2010’

Previous Article
Next Article