Bookmaker: ook al staan vier landen er in de noteringen beter voor Nederlanders wedden vooral op ‘wij’ als wereldkampioen

Malta, 17 mei 2010 – Oranje is volgens de huidige noteringen van online wedkantoor Unibet niet dé topfavoriet voor de eindzege op het WK in Zuid-Afrika. Desondanks ziet de bookmaker dat de meeste Nederlanders (56%) toch inzetten op ‘wij als wereldkampioen’. Mede daardoor, en dankzij de successen van Robben, Van Bommel bij Bayern en Sneijder bij Inter, is de notering van het Nederlands Elftal de laatste week gedaald van 14,00:1 naar de huidige 11,00:1 op nl.unibet.com. Oranje bekleedt hiermee een ‘vijfde’ plaats. Grote favoriet voor de eindoverwinning is Spanje met een notering van 5,00:1. Gevolgd door Brazilië met 6,00:1, Engeland met 8,00:1 en Argentinië met 8,50:1.

Wij Nederlanders zien Duitsland niet als winnaar van het WK. Slechts 0,5% van onze landgenoten zet in op onze oosterburen. Brazilië is met 11% wel redelijk populair. Als we kijken naar hoe er Europees wordt gewed bij Unibet, dan zet 17,5% van de gokkers in op Spanje. 15% kiest voor Brazilië en 11,5% ziet Engeland het WK winnen. Nederland komt in deze lijst niet verder dan 8%.

Nederland groepswinnaar

Nederland is wel de grote favoriet om als eerste te eindigen in groep E getuige de notering van 1,65:1 op nl.unibet.com. Als tweede eindigt Denemarken 5,00:1, Kameroen derde 5,50:1 en Japan wordt met een notering van 11,00:1 de minste kansen toegedicht in deze groep.
Voor en tijdens het WK biedt Unibet meer dan 1.000 weddenschappen aan, waarvan een groot deel live zal zijn. DeWK-weddenschappen zijn te vinden op nl.unibet.com onder het menu ‘Wedden’ > ‘Voetbal’ > ‘WK 2010’

Previous Article
Next Article