Nu wedden op de zeven Oranje-afvallers op Unibet

Engelaar en Schaars niet mee naar Zuid-Afrika

Malta, 11 mei 2010 – Engelaar en Schaars zijn de meest opvallende afvallers. En Anita, Bakkal, Brama, Mendes da Silva en Lens maken het rijtje thuisblijvers compleet. Daar kan nu op gewed worden. De genoemde spelers maken volgens de noteringen op nl.unibet.com de meeste kans om hun koffer in ieder geval niet te hoeven pakken.

Direct na de bekendmaking van de voorlopige Oranje-selectie van dertig spelers voor het WK in Zuid-Afrika stonden de ‘afvalnoteringen’ online. Grootste afvaller van dit moment waar helemaal niet meer op gewed kan worden, is natuurlijk Ruud van Nistelrooij. Daarmee lijkt er een definitief einde gekomen te zijn aan de interlandcarrière van de huidige HSV-spits. Op 1 juni moet Van Marwijk zijn definitieve lijst met 23 spelers bij de wereldvoetbalbond FIFA inleveren.

Kansen Oranje stijgen

De mogelijke noteringen en het ontbreken van Van Nistelrooij lijken echter niet van invloed op de noteringen voor de eindwinstkansen van Oranje op het WK. Die zijn overigens de laatste maanden wel gestegen. Stond het Nederlands Elftal eerst 14,00:1 genoteerd; nu is dat 12,00:1. Grote favoriet voor de eindzege is nog steeds Spanje met een notering van 5,00:1. Gevolgd door Brazilië met 6,00:1.

Meeste goals

De noteringen laten ook zien dat er veel wordt verwacht van de aanval van Oranje. Het Nederlands Elftal staat 7,50:1 genoteerd als zijnde de ploeg die het meeste scoort. Alleen Spanje (4,00:1) en Brazilië (5,50:1) weten nog vaker het net te vinden.

Voor en tijdens het WK biedt Unibet meer dan 1.000 weddenschappen aan, waarvan een groot deel live zal zijn.

Ga naar: gokken wk voetbal

Previous Article
Next Article