Oranje gaat knallend winnen met de Hollandpopper

 

Nieuw de hollandpopper-confettikanonHollandpopper.

Met deze Holland popper kan je een hoge en sfeervolle confettiregen veroorzaken. De Hollandpopper is geheel verkrijgbaar in oranjesfeer. De confetti kleuren bestaan natuurlijkerwijs uit: rood; wit; blauw en oranje.

De Holland popper werkt op basis van luchtdruk en is erg makkelijk in gebruik. U houdt de Hollandpopper schuin de lucht in met beide handen en dan gelijktijdig draaien, in slechts een fractie van een seconden schiet er 5 tot 10 meter hoog confetti in de lucht. De Hollandpoppers zorgen voor een spectaculair gezicht. Een mooi artikel om het Nederlandselftal aan te moedigen bij het WK in Zuid Afrika. De Hollandpopper heeft natuurlijk het mooiste effect als meerdere mensen in een tribune naast elkaar staan en gelijktijdig de hollandpopper ontpoppen.

Bestel nu de hollandpopper op http://www.oranjewebsite.com/hollandpoppers-confettikanon.html

Previous Article
Next Article