Nederland favoriet op WK

LONDEN – Als bondscoach Bert van Marwijk hem bij het bepalen van de opstelling om advies zou vragen, hield Robin van Persie een pleidooi voor een superoffensief Nederlands elftal, met hém in de spits. “Daar voel ik me prettig. Dat heb ik al eerder aangegeven.”

Voor de Arsenal-smaakmaker is het een meer dan serieuze optie om Arjen Robben, Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart achter hem te posteren. “Waarom niet? Oranje is in mijn ogen nóóit te aanvallend. Ik ben een liefhebber van die jongens. Zij spelen met lef in hun lichaam, denken vooruit. En dat is heerlijk voetballen. We moeten alleen wel zorgen, dat we goed omschakelen. Als dat de hele zomer lukt, kunnen er mooie dingen gebeuren.”

De Rotterdammer schaart het Nederlands elftal dan ook onder de favorieten voor de WK-eindzege. “Ik kijk veel voetbal en zie onze jongens een belangrijke rol vervullen in Europa. Dat is een goed voorteken. Wesley is de beste van het veld tegen Barcelona, Arjen is al weken in supervorm, Rafael speelt bijna alles bij Madrid en ik kom eraan. Ik kan haast niet wachten…” Bron: Telesport voetbal.

Op http://www.oranjewebsite.com staan verschillende mooie oranje artikelen om helemaal in de stemming te komen voor het wk voetbal.

Voor de meeste schitterende WK Artikelen, kijk op oranjewebsite.com

Previous Article
Next Article