Belgen medailleloos naar huis op winterspelen

medaille

Londen, 11 februari 2010 – Vrijdag komt de Olympische vlam aan op haar voorlopige bestemming, Vancouver. Dat betekent dan ook meteen het officiële begin van de Olympische winterspelen 2010. Ons landje vaardigt voor het eerst sinds lange tijd weer eens een grotere delegatie atleten af, zo gaan er maar liefst 8 Belgen in Canada voor Olympisch succes. Tevergeefs, zo luidt het bij de bookmakers van Unibet. Volgens hen wordt het quasi onmogelijk om er met een medaille aan de haal te gaan, dat blijkt uit de notering van 15 tegen 1.

Bobslee-meisjes

Veruit het meest media-aandacht was er de voorbije maanden voor onze Belgische bobslee-meisjes. Vanuit het niets hebben ze zich toch op vrij korte termijn kunnen plaatsen voor deze Olympische winterspelen. Ze zijn door de bookmakers zelfs tot grootste kanshebbers op olympisch eremetaal gebombardeerd. Al blijft die kans toch vrij klein: 150 tegen 1 voor een gouden plak, 22 tegen 1 voor een medaille.

Kevin Van der Perren

Ook Van der Perren is erbij op de winterspelen. In het verleden wist hij toch al enkele keren sterk te presteren op de grote afspraken. Zo won hij al twee keer brons op de Europese Kampioenschappen, maar ook over zijn medaillekansen zijn de bookmakers pessimistisch: 100 tegen 1 voor goud, 40 tegen 1 voor een medaille.

Misschien heb jij wel wat meer vertrouwen in onze Belgische Olympiërs? Waag dan zeker je kans op www.unibet.com, een foute inschatting van de bookmakers zou wel eens flink kunnen opleveren!

Voor meer informatie over de noteringen kan u terecht op www.unibet.com of neem contact op met:

Previous Article
Next Article