Wedden op goud én ‘droge tranen’ Sven Kramer

kramerMeer dan 1.000 Olympische weddenschappen op www.unibet.com

Wedden op goud én ‘droge tranen’ Sven Kramer

Malta, 9 februari 2010 – Sven Kramer haalt minstens één gouden plak en  vervolgens houdt hij het droog. Dat blijkt uit de noteringen voor de Olympische Winterspelen op www.unibet.com. De kans dat hij twee gouden medailles wint, is met een notering van 1,42:1 het grootst. Eén keer goud: 3,00:1. En drie plakken 25,00:1. Dat hij vervolgens geen enkel traantje wegpinkt tijdens de huldiging staat genoteerd op 1,15:1. Dit zijn slechts enkele van de maar liefst 100 schaatsweddenschappen. In totaal biedt Unibet voor en tijdens de spelen meer dan 1.000 weddenschappen aan, waarvan een aantal live zal zijn, zoals bij de 5 en 10 km schaatsen.   

De schaatswedstrijden spreken ons Nederlanders het meeste aan. Zo kan er gewed worden op de medaillekansen van alle Nederlandse schaatsers.

Maar ook snowboardster Nicolien Sauerbreij wordt niet vergeten. Zij staat als eerste genoteerd (4,25:1) voor een gouden medaille bij de parallel reuzenslalom. En wat te denken van de Nederlandse bobsleeërs? Hun medaillekansenworden echter laag ingeschat. Ja, ze behalen minstens één medaille staat 4,25:1 genoteerd. En nee, ze behalen geen enkele plak, staat op 1,18:1. Ook kan worden ingezet op het totale aantal gouden medailles dat het Nederlands Olympisch team in de wacht sleept. Zijn dat er drie of minder dan levert dat 2,02 x de inzet op. En zijn het er vier of meer dan betekent dat 1,70 x de inleg.

Elfstedentocht tijdens winterspelen?

En speciaal voor de Friezen onder de ‘gokkers’: er kan zelfs worden ingezet op de Elfstedentocht die ‘gewoon’ tijdens de Olympische Winterspelen wordt verreden. Hoewel die kans klein is volgens de noteringen. Ja, de tocht gaat door, scoort 9,00:1. En nee staat op 1,03:1. Wie liever voorspelt, dan wedt, kan ook een kijkje nemen opwww.goudzilverbrons.nl. De beste ‘medaille-voorspeller’ maakt kans op een leuke prijs.

 

Alle weddenschappen Olympische Winterspelen 2010 zijn te vinden op www.unibet.com, in het linkermenu ‘Winterspelen’.

Previous Article
Next Article