Tijdelijk gratis de Willem Middelkoop Nieuws-Flash!

Amsterdam – 21 januari 2010

Ontvang nu tijdelijk een aantal edities van de Willem Middelkoop Nieuws-Flash! geheel gratis.

 

Registreer je nu tijdelijk gratis op Willem Middelkoop zijn financiële nieuwsbrief, de Middelkoop Nieuws-Flash! Je ontvangt dan een aantal edities van deze exclusieve nieuwsbrief gratis om kennis te maken met de exclusieve bronnen van financieel expert Willem Middelkoop.

 

De inhoud van de Willem Middelkoop Nieuws-Flash! bestaat uit een unieke selectie van:

  • (online) artikelen
  • Interviews
  • Video’s
  • Commentaar
  • Achtergronden

 

Deze selectie vormt een informatiebron, die exclusief toegankelijk is voor abonnees. De informatieselectie is gebaseerd op (soms zeer kritische) visies die specialisten in vertrouwen met Willem Middelkoop delen.

“Bekende informatie die tegen een ander licht wordt gehouden.”
Willem Middelkoop begon zijn Nieuws-Flash! in 2004 om de ontwikkelingen in de wereld vanuit een ander perspectief te belichten. Als verslaggever bij RTL Z merkte hij elke dag weer dat de media informatie zeer slordig verwerken en publiceren. Belangrijke ontwikkelingen werden genegeerd in ruil voor de waan van de dag. Daarom besloot Willem Middelkoop, elke week, zijn eigen onafhankelijke nieuwsselectie per email aan RTL Z kijkers te versturen. Al snel, bleek het perspectief van Willem Middelkoop accuraat. Zo voorspelde hij reeds in augustus 2007 de kredietcrisis in zijn boek ‘Als de Dollar valt’, en waarschuwde hij in zijn boek ‘De permanente oliecrisis’ begin 2008 voor de oplopende olieschaarste. Binnen twee jaar had de Middelkoop Nieuws-Flash! 8000 lezers. Na het omvallen van Lehman Brothers, eind 2008, besloot hij dat de tijd voor gratis zendingwerk voorbij was. Bijna 1000 lezers kozen voor een betaald abonnement.

“Middelkoop Nieuws-Flash! niet voor niets het meest besproken.”
De Middelkoop Nieuws-Flash! is niet voor niets de meest besproken financiële nieuwsbrief van dit moment. Het brengt lezers als eerste op de hoogte gesteld van belangrijke ontwikkelingen in de wereld van het geld, de geopolitiek en energie. De Willem Middelkoop Nieuws-Flash! is niet geschikt voor iedereen, maar slechts een zeer selecte groep lezers die wil weten wat er werkelijk speelt.

Goede informatie is schaars
Het is niet voor niets dat diverse politici, CEO’s, stichtingen en (milieu)organistaties vaste lezers zijn van de Middelkoop Nieuws-Flash. Middelkoop geeft per jaar bijna 20.000 euro uit aan veel internationale nieuwsbrieven om de lezers zo goed mogelijk te informeren. Zo berichtte hij eind 2008 als eerste over de instortende economie van Dubai, terwijl iedereen nog in deze Fata Morgana in de woestijn bleef geloven. Zijn waarschuwingen over de naderende kredietcrisis en de oprakende olie zijn inmiddels voldoende bekend.

Van doorgroeiende kwaliteit
Het netwerk van Willem Middelkoop groeit elke dag. Meld je aan voor een gratis proefabonnement en treed toe tot een community van insiders. Door de uitwisseling van nieuws en achtergronden, ook tussen lezers onderling, ben je als eerste het beste op de hoogte.

Willem Middelkoop als jouw privé verslaggever
De Middelkoop Nieuws-Flash! biedt jou wekelijks een samenvatting van zijn continue zoektocht naar de waarheid. Door goed te luisteren naar reacties en commentaren van lezers, voldoet de Middelkoop Nieuws-Flash! al jaren aan de behoeftes van een nieuwsjager zoals jij.

In deze snel veranderende wereld kun je je niet permitteren belangrijke ontwikkelingen niet door te hebben!

Boiler plate

Willem Middelkoop (1962) heeft in zijn boek “Als de dollar valt” de huidige krediet- en dollarcrisis tijdig voorspeld. Daarnaast wees hij in zijn tweede boek “De permanente oliecrisis” op de huidige olieproblematiek.

Dit is geen toeval. Al jaren werkt Willem Middelkoop aan het opbouwen van een netwerk van experts in de financiële wereld. Dit deed en doet hij als journalist en marktcommentator voor RTL Z en als vaste medewerker van De Wereld Draait Door.

Willem Middelkoops boeken, evenals de Willem Middelkoop Nieuws-Flash!, zijn daarom niet voor niets een groot succes. Van zijn boek ‘Als de dollar valt’ zijn bijna 50.000 exemplaren verkocht. Zijn tweede boek, ‘De permanente oliecrisis’ werd eveneens een bestseller. Zijn derde boek, dat in november 2009 is verschenen, is op weg beide boeken te overtreffen.

————————————————————————————

Noot voor de redactie:

Dit is een origineel persbericht

 

Voor meer informatie kijkt u op http://www.willemmiddelkoop.in

Hier kunt u ook een aantal gratis edites van de Willem Middelkoop Nieuws-Flash! ontvangen om een beter inzicht te krijgen in het werk van Willem Middelkoop.

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *