Topper Barcelona – Real live op www.unibet.com!

Voor en tijdens de wedstrijd live wedden op de uitslag en wie er scoort

Topper Barcelona – Real live op www.unibet.com!

Malta, 26 november 2009 – Wordt Barcelona weer de koploper in de Primera Division? Scoort Messi? Of ontpopt Ruud van Nistelrooij zich als de plaaggeest van Catalonië? Aanstaande zondag 29 november is de topper Barcelona – Real Madrid gratis live te volgen via www.unibet.com en kan er voor en tijdens dit spektakelstuk live gewed worden. Volgens de huidige noteringen op de site van Unibet trekt Barcelona aan het langste eind (1,85:1). Een Madrileense overwinning staat 4,10:1 genoteerd.

Online wedkantoor Unibet heeft sinds twee maanden de rechten verworven voor het live online uitzenden van zo’n 380 wedstrijden in de Spaanse competitie, waaronder de kraker die de 29ste op het programma staat. Daarnaast kan er live gewed worden. Voetballiefhebbers kunnen zich in het kader van de wedrechten voor live streams registreren bij Unibet. Daarna heeft men via www.unibet.com gratis toegang tot de topper en de overige wedstrijden in de Primera Division.

Dagelijks tientallen wedstrijden

Naast de uitzendrechten van de Primera Division beschikt Unibet over de online rechten van andere voetbalcompetities, waaronder de Belgische Jupiler Pro League, de Braziliaanse Campeonato Brasileiro en de Russische Premier League. Verder is ook een aantal wedstrijden in de Europa League en de kwalificatiewedstrijden voor de eindronde van het WK Voetbal in Zuid-Afrika live te aanschouwen. Volgens een woordvoerder van Unibet zijn live streaming en live betting voorbeelden van nieuwe digitale ontwikkelingen. “Via onze site kun je dagelijks tientallen wedstrijden live én gratis bekijken en er een gokje op wagen.”

De uitzendingen en live weddenschappen zijn te vinden op https://nl.unibet.com/livebetting/flash.do  . Ook kan de voetballiefhebber surfen naar www.unibet.com en vervolgens op ‘live wedden’ klikken.

 

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm.

Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group.

In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo aanbieder in Scandinavië – www.mariabingo.com  -, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl  of www.unibetgroupplc.com.

Previous Article
Next Article