Jozef Chovanec wenst pokeraars succes op de Unibet Open

Coach Sparta Praag aanwezig bij Unibet Open in Praag

Jozef Chovanec wenst pokeraars succes op de Unibet Open
Horace-Chovanec-Ruben

Malta, 18 september 2009 – Dat Sparta Praag-coach Jozef Chovanec als oud-speler van PSV nog warme gevoelens heeft voor Nederland, bleek vandaag tijdens de Unibet Open in Praag. Na de gisterenavond gelijkgespeelde wedstrijd van zijn team tegen PSV in Groep K van de Europa League deelde hij een gesigneerd shirt uit aan de Nederlandse pokeraars. Daarmee wenste hij hen veel succes bij het verdere verloop van dit pokertoernooi.

De Unibet Open vindt plaats van 17 t/m 20 september. Er doen zo’n 450 profpokeraars mee uit verschillende landen. Onder hen bevinden zich tientallen Nederlanders, waaronder acteur en cabaretier Ruben van der Meer en acteur Horace Cohen.

Voor meer informatie over de Unibet Open: http://www.unibetopen.com

Previous Article
Next Article