Unibet Open vanaf vrijdag aanstaande op tv

Registratie internationale pokertoernooien Algarve en Londen

Unibet Open vanaf vrijdag aanstaande op tv

 

Malta, 9 september 2009 – De Unibet Open heeft inmiddels een plek verworven tussen de EPT en de HCSOP. Het is uitgegroeid tot een pokertoernooi met een sterk internationaal deelnemersveld. Van 11 tot en met 18 september is bij RTL 7 een verslag te zien van de Unibet Open-toernooien in de Algarve en Londen die dit voorjaar en deze zomer werden gehouden. Het gaat hier om een internationale registratie die is opgenomen in Vilamoura, Portugal en Londen, Engeland. De presentatie is in handen van Steffi de Paus. Commentaar wordt verzorgd door Sander Foppele en Sijbrand Maal.

 

Dat de Unibet Open onder pokerspelers steeds populairder wordt, blijkt uit het stijgend aantal deelnemers. De Unibet Open-toernooien kenmerken zich door professionaliteit, een relatief lage buy in en veel fun.

 

Grote spelers

Steeds meer grote spelers weten de weg naar de Unibet Open te vinden. Zo waren er in Londen en in de Algarve bekende ‘pokernamen’ te bewonderen als Tony G, Roberto Romanello, Marcin Horecki, de bracelet-winnaars Ville Wahlbeck en Marc Naalden, maar ook EPT-winnaars Pieter de Korver en Constant Rijkenberg. Winnaar in Londen werd de Fin Thanh Doan. In de Algarve won de Portugees André Dias, met Marc Sullot als goede tweede. Celebreties als Formule 1-rijder Robert Kubica, Miss België Alizée Poulicek en Hugo Borst en Frank Lammers lieten ook hun kaarten zien.

 

De uitzendingen van de Unibet Open Algarve en Londen zijn dus vanaf
vrijdag 11 september rond 00:00 uur te zien bij RTL7. 11 en 12 september wordt de Unibet Open Algarve in beeld gebracht en van 15 tot en met 18 september de Unibet Open Londen.

 

Over Unibet Open

De Unibet Open is serie live Texas Hold’em pokertoernooien in Europa. De eerste editie vond plaats in Warschau in 2007. Inmiddels is de Unibet Open uitgegroeid tot een van de meest populaire en meest bekende pokertours met toernooien in Boedapest, Algarve, Londen, Praag en Warschau.

www.unibetopen.com

Previous Article
Next Article