Ajax, PSV, Twente makkelijk door in Europa League, Heerenveen twijfelgeval

Noteringen: Nederland ook na groepsfase ruim vertegenwoordigd

Bookmaker: Ajax, PSV, Twente makkelijk door in Europa League, Heerenveen twijfelgeval

 Malta, 28 augustus 2009 – Nederland zal ook na de groepsfase nog ruim vertegenwoordigd zijn in de Europa League. Volgens de noteringen op Unibet op basis van de vanmiddag gehouden loting zullen Ajax en PSV als eerste eindigen in hun poule. Noteringen zijn respectievelijk 1,90:1 en 1,85:1. FC Twente (2,75:1) hoeft in zijn groep alleen Fenerbahçe (2,25:1) voor zich te dulden. Heerenveen is een twijfelgeval (4,25:1) en dat is niet zo vreemd gezien de sterke tegenstanders als Hertha BSC en Sporting Lissabon.  

Als uiteindelijke winnaar van de voormalige UEFA Cup wordt het Spaanse Villareal getipt. De club die gisteren NAC Breda met 6-1 versloeg, staat 12,50:1 genoteerd. Gevolgd door Hamburger SV (13,00:1) en AS Roma en Valencia (15,00:1). Aardig is de confrontatie tussen Panathinaikos (Ten Cate) en Galatasary (Rijkaard) in Groep F. Zij staan gelijk met 2,75:1. Wat verder opvalt, is dat drie van de Nederlandse clubs op bezoek mogen in Roemenië.  Wie overigens een leuk extraatje wil verdienen, moet zijn geld zetten op FC Ventspils. Dat levert 250 maal de inzet op als deze ploeg de Europa League wint.

 De volledige lijst met alle weddenschappen en noteringen is te vinden op Unibet.

 Over Unibet 
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com.

Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group.

In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo aanbieder in Scandinavië – www.mariabingo.com -, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op nl.unibet.com of www.unibetgroupplc.com.

Previous Article
Next Article