Jubileumjaar Aquasoft Watersystems

Op 18 September 2009 wordt het startschot gegeven voor het Jubileum van Aquasoft Watersystems,  Een gedenkwaardig jaar voor het Waterbehandelingsbedrijf uit Friesland,

Aquasoft heeft zich vanuit een eenmanszaak de afgelopen 20 jaar uitgebouwd tot een Topbedrijf in de  Nederlandse markt met een prachtig landelijk dekkend netwerk van Dealers en wederverkopers. Grote Hotel & Restaurants ketens, Industrie, Veehouderijbedrijven, Overheidsinstellingen, Slagerijen en bakkerijen, kapsalons enz. en duizenden particulieren zijn de afgelopen jaren toegevoegd aan het relatiebestand van Aquasoft.

Een Bijzonder jaar 2009 aldus manager Henk Kamminga die samen met zijn vrouw Willie Visser de directie vormt van Aquasoft. We zijn getrouwd in 1984 en hebben toen samen de keus gemaakt om voor ons zelf te beginnen. In ons Jubileum jaar   (25 jaar getrouwd) zien we terug op een geslaagde missie. Onze remedie is “trochzette” (doorzetten) en de klant is Koning. Dat is het belangrijkste binnen ons bedrijf, vooral optimale service en dienst verlening aan de eindgebruiker, dat trachten wij uit te stralen in ons gehele beleid  naar o.a. onze medewerkers en dealers. Uiteindelijk moeten wij allemaal in redelijkheid ons brood verdienen aan onze klanten en relaties.

Aquasoft Watersystems werkt dagelijks met een team van  gemiddeld 20 mensen in Nederland om waterontharders te verkopen en te plaatsen en/of te onderhouden of service te verlenen. Het moderne bedrijfspand is in 2007 drastisch uitgebreid met een nieuw magazijn voor opslag van waterontharders en zouttabletten.

Onderhoud aan de waterontharder of aan een watercooler is een zeer belangrijk en in de professionele markt zelfs een verplichting. In september 2009 is een van onze servicemedewerkers Arjan Huisman reeds 10 jaar bij Aquasoft werkzaam . Arjan Huisman is een van de gezichten van Aquasoft die bij de klant thuis komt voor o.a. service & onderhoud. Arjan is specialist op het gebied van Industriële installaties, maar ook in onderhoud aan alle ander merken waterontharders . 2009 is dus ook voor deze technische dienstspecialist een jubileumjaar.

Jubileum Acties : In deze jubileum periode zal Aquasoft bij de aankoop van een nieuwe waterontharder een Jubileum korting verstrekken en tevens zal er een Jubileum inruilactie van start gaan, tevens zullen bestaande relaties bij bestellingen van o.a. regeneratiezout of zoutblokken bij bepaalde afnames jubileumkortingen ontvangen.

Aquasoft Watersystems levert Waterontharders van top kwaliteit ( General Electric Smartwater ) deze waterzuiveraars halen kalk uit het leidingwater waardoor er geen kalkaanslag meer kan plaats vinden. Waterontharding vind plaats door een moderne computer gestuurde waterontharder, erg zuinig met spoelwater en zouttabletten. Een waterontharder kan in elke woning of bedrijf geplaatst worden. Door een zeer goed onderhoudprogramma ontvangt de eindgebruiker een standaard garantie van 10 jaar All-In op alle Waterontharders deze garantie kan zelfs verlengd worden met nogmaals een periode van 10 jaar, de door Aquasoft geleverde waterontharders  zijn voorzien van alle denkbare goedkeuringen en certificaten : voor details kunt u de website van Aquasoft bezoeken.

Aquasoft Watersystems voor  het kopen van een waterontharder, advies over waterontharders, waterkoelers, watercoolers, waterbehandeling,

Zie ook www.aquasoft.nl

Previous Article
Next Article