CampusMed staat voor hoogwaardige kwaliteit

In 2007 hebben Noordhoff Uitgevers en het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC) de handen ineen geslagen. Binnen het AMC was behoefte aan een digitale leeroplossing, dat zowel op gebied van kwalitatieve content als op gebied van technische mogelijkheden aan de hoge eisen van dit academisch ziekenhuis zou voldoen. Noordhoff Uitgevers, al 175 jaar koploper in de Nederlandse onderwijsmarkt, werd benaderd om het ziekenhuis van content te voorzien.

Noordhoff Uitgevers riep “CampusMed” in het leven, een digitale Health Academy  waarin e-learning voor beroepsgroepen binnen de zorg werden ondergebracht. CampusMed staat voor hoogwaardige kwaliteit op het gebied van inhoud, didactiek en design.

De twee partijen maakten gezamenlijk keuzes voor onderwerpen. Dit resulteerde in modules als Voorbehouden en Risicovolle Handelingen, Borstvoeding en Medisch Rekenen.

Robert Simons, verpleegkundig bestuurder en bestuurslid van het Academisch Medisch Centrum Amsterdam (AMC), over de inzet van het e-learning pakket Voorbehouden Handelingen binnen het AMC.

Noordhoff Uitgevers biedt deze modules ook aan voor de rest van de zorgmarkt. Daarnaast ontwikkelt Noordhoff inmiddels ook modules in samenwerking met andere ziekenhuizen. 

Bron: Campus-med.nl

Previous Article
Next Article