Bookmakers van Unibet tippen Zwolse Avalon-Chanel als grote kanshebber

Zeer grote kans op Nederlandse Miss Universe

Malta, 20 augustus – De 19-jarige Avalon-Chanel Weyzig uit Zwolle is een van de grootste kanshebbers voor de mondiale Miss Universe-titel. Dit blijkt uit de meest recente noteringen op Unibet. Notering: 10,00:1. Alleen Miss Dominicaanse Republiek streeft Nederland voorbij met een notering van 8,00:1. Aanstaande zondag 23 augustus maakt de jury op de Bahama’s bekend wie zich een jaar lang Miss Universe mag noemen.

De Nederlandse afgevaardigde moet haar tweede plek delen met de dames uit Australië en Mexico. Een bookmaker van Unibet: “Nederland heeft welgeteld één keer gewonnen: twintig jaar geleden was onze Angela Visser de mooiste vrouw ter wereld. Het wordt dus tijd dat we weer eens winnen. En dit jaar maakt Nederland volgens mij de beste kans. Avalon-Chanel is een prachtige vrouw, en ze komt open en spontaan over in interviews. Dat is belangrijk voor het oordeel van de jury.” Zondag wordt duidelijk of de Zwolse Avalon-Chanel zich de mooiste vrouw ter wereld mag noemen.

De noteringen van de Miss Universe weddenschap staan op www.unibet.com, in het menu Entertainment > Miss Universe.

Over Unibet

Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste private online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via nl.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,7 miljoen klanten in meer dan honderd landen.

Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association) en RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo – aanbieder in Scandinavië, overgenomen.

Previous Article
Next Article