Weg met sigarettenpeuken: kies voor buitenasbak The DropPit

Als er ergens veel gerookt wordt, ziet u dit meteen. Komt u bijvoorbeeld bij een kantoorpand waar regelmatig werknemers voor de deur staan te roken, dan kun je hun aanwezigheid eenvoudig terugzien aan het grote aantal sigarettenpeuken op de grond. De meeste mensen willen hun sigarettenpeuken wel graag op de juiste manier opruimen, maar als er geen gelegenheid is om de peuken op de juiste manier weg te gooien worden de peuken vaak op de grond gegooid. Wilt u voorkomen dat dit ook voor de deur van uw kantoorpand gebeurt? Schaf dan het juiste hulpmiddel aan om te voorkomen dat de sigarettenpeuken op de grond belanden, namelijk de buitenasbak met de naam The DropPit.

The DropPit: een korte introductie
The DropPit is een asbak die er net iets anders uitziet dan de asbakken die normaliter gebruikt om een sigarettenpeuk weg te gooien. Zo is buitenasbak The DropPit niet hetzelfde als een asbak die u gewoon op tafel zet, maar bevindt de asbak zich in de grond. In feite betreft het een soort ondiepe put waar peuken in gegooid kunnen worden, zodat het afval op één plaats verzameld wordt en op deze manier eenvoudig opgeruimd kan worden. En omdat de rokers hun sigaret alleen in de ondiepe put hoeven te gooien, is er ook geen sprake van een extra handeling om de stoep schoon te houden.

Het belang van een buitenasbak voor uw kantoorpand
Veel mensen zeggen zich niet te storen aan de sigarettenpeuken op de stoep voor het kantoor, maar toch is het beter om zo snel mogelijk van de peuken op de grond af te komen. U ziet de peuken wellicht niet als een probleem, maar bezoekers van uw kantoorpand kunnen de peuken op de grond wel als een probleem zien. Zo kunnen de peuken op de stoep voor uw kantoorpand een slechte indruk achterlaten bij belangrijke bezoekers van uw kantoor, zoals leveranciers, investeerders en klanten. Wilt u voorkomen dat uw belangrijke bezoekers direct een slechte indruk krijgen, dan is het opruimen van de sigarettenpeuken zeker een aanrader.

Kies voor hygiëne, een goede uitstraling en gemak
Wilt u ook dat uw kantoorpand te allen tijde een goede indruk achterlaat? Kies dan voor hygiëne, een goede uitstraling en gemak door buitenasbak The DropPit aan te schaffen. Het aanschaffen van buitenasbak The DropPit is een kleine investering, die grote verschillen kan maken op zakelijk gebied.

Bezoek onze site: thedroppit.com

Previous Article
Next Article