Glasbewassing: altijd perfect schone ramen

De gevel van een kantoorpand heeft een grote invloed op de indruk die een bedrijf achterlaat op bezoekers, zoals klanten en investeerders. Ziet de gevel van jouw kantoorpand er onverzorgd, vies, slecht onderhouden en vervallen uit, dan geeft dit namelijk een hele andere indruk op klanten en mogelijke investeerders dan een gevel die er schoon, netjes en representatief uit ziet. Wil je altijd een goede indruk achterlaten bij de bezoekers van jouw kantoorpand? Zorg er dan in ieder geval voor dat de ramen van jouw kantoorpand perfect schoon zijn door jouw ramen regelmatig schoon te laten maken door Menno Sappé Reinigingsspecialisten. Menno Sappé Reinigingsspecialisten is namelijk niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van gevels en daken, maar ook in glasbewassing voor perfect schone ramen.

Glasbewassing door Menno Sappé Reinigingsspecialisten
Zoals al eerder vermeld, heeft de uitstraling van jouw kantoorpand een grote invloed op de indruk die jouw bedrijf achterlaat bij (potentiële) klanten en investeerders. Om ervoor te zorgen dat jouw kantoorpand er altijd representatief uit ziet, is het in ieder geval belangrijk dat de ramen van jouw kantoorpand schoon zijn. Huur je de specialisten van Menno Sappé Reinigingsspecialisten in om jouw ramen schoon te maken door middel van glasbewassing, dan weet je zeker dat de ramen van jouw kantoorpand te allen tijde brandschoon zijn. De glazenwassers van Menno Sappé Reinigingsspecialisten zijn het namelijk niet alleen gewend om optimaal te presteren op hoge hoogten, maar hebben bovendien een opleiding tot glazenwasser afgerond. Dit betekent dat de glazenwassers alle kennis en vaardigheden in huis hebben om de ramen van jouw kantoorpand perfect schoon te maken.

De werkwijze van Menno Sappé Reinigingsspecialisten
De werkwijze die de glazenwassers van Menno Sappé Reinigingsspecialisten hanteren bij de professionele glasbewassing van uw kantoorpand, verschilt per project. Zo worden lager gelegen ramen schoongemaakt vanaf de ladder, terwijl de glazenwassers van Menno Sappé Reinigingsspecialisten bij de glasbewassing van hogere gebouwen werken vanuit een gondel. En zit jouw kantoorpand precies tussen de lage panden en de hoge panden in? Dan wordt er niet gewerkt met een ladder of gondel voor professionele glasbewassing, maar maken de glazenwassers van Menno Sappé Reinigingsspecialisten gebruik van het zogeheten tuckerpole-systeem. Met dit systeem worden de ramen gereinigd met telescopische borstels, zodat de ramen na de glasbewassing te allen tijde perfect schoon zijn. Wil je ook perfect schone ramen voor jouw kantoorpand? Schakel dan de professionele glazenwassers van Menno Sappé Reinigingsspecialisten in voor grondige glasbewassing van de ramen van jouw kantoorpand.

Meer weten over Glasbewassing? Bezoek dan snel onze website: Sappe.nl

Previous Article
Next Article