Hypotheekadvies in Friesland

Bestehypotheek.nl geeft ook hypotheekadvies in Friesland. Wij zijn gevestigd in Heerenveen en zijn in staat om iedereen in Friesland te voorzien van advies. Wij hebben daar meerdere mogelijkheden voor. De meeste klanten worden online geholpen.

 

Telefonische ondersteuning.

Als klanten gaan bellen met bestehypotheek.nl worden ze op tijd geholpen door hun eigen dossierbehandelaar. Bij extreme drukte zal een collega het dossier waar kunnen nemen. Wij hebben daar een eigen en uniek systeem voor. Hierdoor is het voor ons mogelijk maakt om jouw dossier door alle hypotheekacceptanten in te kunnen zien. Je kunt nu met je vragen meteen geholpen worden. Als het hypotheekadvies door jouw akkoord is bevonden dragen wij het dossier over naar een eigen dossierbehandelaar.

 

Hypotheekadvies via een webcamera?

De hypotheekadviseur zal eerst jouw situatie goed gaan inventariseren. Je krijgt daarvoor een aanvraagformulier toe gemaild. Bij ontvangst hiervan zal hij de hypotheekwens gaan analyseren. Als dat proces is gebeurd dan zal hij het daadwerkelijke advies gaan uitbrengen. Je hypotheekvoorstel zal worden gemaild. Onze hypotheekadviseur zal dat voorstel met je bespreken. Als je dat wilt kan dat telefonisch maar het kan ook d.m.v. een webcamera. Het klinkt misschien wat raar maar het is wel zo handig en duidelijk. Je moet dan wel een goede internetverbinding en camera hebben. Het is super makkelijk.

Meer lezen op: https://www.bestehypotheek.nl/hypotheekadvies-in-friesland/

Previous Article
Next Article