Handgemaakte Houten Poorten en Hekken

Wij, Wim en Wendy van den Ham, hebben jarenlange ervaring in de duurzame houtbranche. We werken al sinds 1991 met verantwoord gekapte, onbehandelde, duurzame Europese houtsoorten die we verwerken tot eerlijke houtproducten.

Wij produceerden tientallen jaren ‘landschapsmeubilair’ in natuurgebieden, parken en andere locaties voor zowel particuliere als (semi-) overheid-opdrachtgevers. Vanuit deze ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in de productie en levering van eiken, iroko, lariks en padouk tuinhekken, landhekken en toegangspoorten.

Deze prachtige houtsoorten voegen zich als vanzelfsprekend in de omgeving, of het nu in authentieke vormgeving of moderne architectuur wordt toegepast.

Hiermee is HPhout ‘terug naar de basis’. Compact en overzichtelijk doen waar we goed in zijn: ons optimaal inzetten om aan uw huis, kantoor of ander pand allure, klasse en uitstraling toe te voegen.

De complete productie van tuinhekken, landhekken en toegangspoorten voeren wij in eigen beheer uit. Speciaal door ons opgeleide vakmensen, met ouderwetse liefde voor het ambacht, hebben zich gespecialiseerd in de vervaardiging van ons assortiment.

>> Meer weten ga direct naar HPhout.nl

Previous Article
Next Article