Voicedeals.nl – Hosted Voip is de norm voor zakelijke telefonie

Ondernemend Nederland is gewend om voor zakelijke telefonie gebruik te maken van het “koper-draadje” van KPN. Echter dit gaat niet lang meer duren. De nog steeds grootste aanbieder van telecom stopt per september 2019 met het leveren van telefonie in ISDN-formaat! Dit nieuws heeft de telefonie markt een geheel nieuwe impuls gegeven. Jarenlang was KPN een monopolist op het gebied van telefonie. Door de komst van internet en et name de snelle verbindingen op industriegebieden is de mogelijkheid ontstaan dat er een nieuwe techniek zijn intrede kon maken, namelijk VoIP.!

Maar wat betekent dat Voip nu eigenlijk? Het heeft de volgende betekenis: Voice over IP. Dus met andere woorden bellen via internet. Door de goede ontsluiting van het internet is dit de nieuwe techniek die vele voordelen biedt voor zakelijke telefonie. Het grootste voordeel is dat nu veel flexibeler bent in het configureren van uw centrale. Via een eenvoudige keuze menu kun u, uw centrale heel eenvoudig aanpassen. Een ander groot voordeel is dat u goedkoper uit bent in uw telecomkosten. Deze nieuwe techniek is vele malen voordeliger en u kunt wel tot 50% besparen op uw telecom nota.

Wat het geheel nog interessanter maakt is dat u geen vaste telefooncentrale meer heeft op uw lokatie, maar dat u een zogenaamde digitale of virtuele centrale heeft gekregen. Deze telefoon centrale staat nu bij ons in ons beveiligde datacentrum. Wij zorgen dus voor uw centrale en noemen dat “Hosted VoIP“. Dit levert u het grote voordeel op dat u niet meer een grote investering hoeft te doen in de aanschaf van een vaste telefooncentrale. Bovendien hoeft u geen onderhoudscontract af te sluiten en bent bijvoorbeeld zelfs van het stroomverbruik af. U betaalt slechts per vast laag maandbedrag per gebruiker en u heeft er geen omkijken meer naar.

Op dit moment maken ongeveer 40% van alle bedrijven gebruik van Hosted Voip en dat zal in 2020 uitgroeien naar bijna 100%!

Wilt u ook gebruik maken van de vele voordelen van Hosted VoIP? Neem dan kontakt met ons en wij zullen u een passende offerte doen toekomen!

Meer lezen over Hosted Voip?

Previous Article
Next Article