Voicedeals – EEN SIP TRUNK VOOR NIETS, WAAROM IS DAT?

Een SIP Trunk is bedoeld om goedkoper uit te zijn, en daarom vinden wij dat deze u ook daadwerkelijk minder zou moeten kosten. Niet al onze collega’s zijn dat met ons eens. Zij rekenen nog steeds een abonnement of leveren een beperkt aantal kanalen. Gelukkig denken wij met u mee, zodat u met onze SIP Trunk direct meer geld overhoudt. Bijvoorbeeld als het gaat om de abonnementskosten die u maandelijks kwijt bent, maar ook wat betreft de belminuten.

Wat wij vragen voor de belkosten zijn zeer concurrerende tarieven. Heeft u nu nog ISDN-lijnen of analoge lijnen, dan kunnen die straks worden opgezegd. Tenminste, als u beschikt over een stabiele internetverbinding met voldoende beschikbare bandbreedte en over een Gateway Router die VoIP compatibel is, want dit zijn de technische voorwaarden voor SIP Trunk. Wie spreekt over een SIP Trunk, heeft het in principe over onbegrensde hoeveelheden doorgangen. Een ADSL-verbinding met een upload van van 1 Mbit/s? Deze maakt acht gelijktijdig gevoerde gesprekken mogelijk. Een 10 Mbit/s glasaansluiting? Deze realiseert al tachtig simultaan gevoerde gesprekken.

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: bij ons bespaart u ook op uw belkosten. Vergeet u niet te kijken naar de geweldig lage tarieven van Voicedeals? Het is niet ondenkbaar dat u straks in de praktijk tot maar liefst zeventig procent bespaart!

Meer weten? Ga direct naar: https://www.voicedeals.nl/gratis-sip-trunk/

Previous Article
Next Article