Leatherman Multitools

Opzoek naar de beste multitool? Kies voor de Leatherman
Een multitool is uitermate geschikt voor outdoor activiteiten en voor het doe-het-zelf-klussen. De tools hebben vaak meedere functies met bijvoorbeeld een grijptang, schroevendraaiers, verschillende soorten messen en een priem. Zo heb je al het nodige gereedschap makkelijk bij de hand. Door de roest vrij stalen (RVS) behuizing is de tool van zeer hoge kwaliteit. Meer informatie? Lees dan de alinea’s verder.

Welke past het best bij u?
Per persoon zijn er verschillende wensen als het neerkomt op een Leatherman Multitool. De één wil 21 tools hebben en de ander maar 15. Door een breed assortiment kan messen.nl een groot scala aan opties bieden. De Leatherman Wave is het populairste model van het bedrijf. Ondanks de zeventien tools die er al opzitten zijn ze vaak uit te breiden met een extra bitkit.
Met een jaren lange geschiedenis probeerd Leatherman jaarlijks weer een nieuw pareltje op de markt te brengen. Sinds de start in 1983 zijn er veel verschillende modellen op de markt gekomen. Van groot naar klein (ligt ook aan het aantal tools) en van goedkoop naar duur. Binnen ieder budget zijn er multitools beschikbaar van dit merk. De laatste keuze ligt bij u.

Hoe is de multitool ontstaan?
In de jaren 70 reisde de heer Timothy S. Leatherman door Europa. Hij ergerde zich aan lekkende kranen in hotels die hij bezocht en een slechte auto. Zijn reguliere zakmes kwam tools te kort en hij besloot om zelf te gaan sleutelen aan een vernieuwende zakmes. Samen met zakenpartner Steve Berliner starten ze de Leatherman Tool Group. Het belangrijkste wat het bedrijf vind: is de kwaliteit van een multitool. Met weloverwogen keuzes voor materiaal, kunnen zij dit zeker garanderen. Er wordt altijd 25 jaar garantie geleverd en vervangt onderdelen zonder vragen te stellen. Een uitstekend, snelle en betrouwbare service wordt altijd geboden. Dát maakt het verschil tussen falen en slagen.

Voor het ruimste assortiment aan Leatherman Multitools gaat u naar: http://www.messen.nl/leatherman.html

Previous Article
Next Article