Bubble 600 neemt deel aan de FGNoviteitenprijs 2017

Lune heeft zich haar Bubble 600 aangemeld voor de FGNoviteitenprijs 2017. De FGNoviteitenprijs 2017 wordt tijdens de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer (25, 26 en 27 januari 2017 in Jaarbeurs Utrecht) uitgereikt aan het meest innovatieve product of dienst op het vakgebied facilitair management en gebouwbeheer.

Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving.

De 100% recyclebare Bubble 600 draagt hier perfect aan bij. Dit omdat de Bubble ervoor zorgt dat de kosten aanzienlijk kunnen worden teruggebracht als het gaat om afval verwerken. 95% van de kosten komen hier namelijk vandaan. Doordat de Bubble een grootvolume heeft, voorkomt het overvulling en met de ingebouwde vulsensor weet de afvalverwerker precies wanneer onze Bubble geledigd moet worden.

Het legings-principe is even simpel als efficiënt. Met een veegwagen met zuiginrichting kan de afvalbak door slechts één persoon razendsnel geleegd worden.

Wilt u meer weten over de Lune of de Bubble? Ga naar: www.lune.nl

Previous Article
Next Article