De split volgens Lune

Ons eerste en meest succesvolle afvalscheidingssysteem is de Split. De Split is een systeem waarbij in eerste instantie gekozen kon worden voor drie of vier fracties. Inmiddels is de serie uitgebreid met een Split met twee fracties. Dit inzamelmeubel wordt geproduceeerd uit staal waarna het in de standaardkleuren wit / zwart gepoedercoat wordt. Uiteraard kunnen wij, na overleg deze Split ook leveren in een andere RAL kleur.

Deze afvalbak is voorzien van uitneembare inserts, waardoor het mogelijk is om de fracties per inzamelmiddel uit te wisselen of te variëren. Deze inserts kunnen in afzonderlijke kleuren met een eventuele tekstaanduiding worden gepoedercoat. De tekst wordt met een zeefdruktechniek aangebracht, waardoor deze krasvast is.

De optionele bekerfractie is voorzien van een lekdichte binnenbak, waarin een zak en een efficiënte bekerstapelaar (insert) worden geplaatst. Hierin is plaats voor 765 plastic bekers (255 per koker). Ook kan gekozen worden voor een papierfractie. Deze bevat een vergrote binnenbak met rechte vormen, waardoor het papier goed in de bak wordt afgesloten.

Wilt u meer weten over de Split? Ga naar: http://www.lune.nl/producten/indoor-afvalbakken/split/

Previous Article
Next Article