Met de familie een dagje uit: Hobby & Vrije tijd beurs!

Hobby & Vrije tijd is als geen ander een beurs voor de hele familie! Of u nu op zoek bent naar materialen om kaarten te maken of liever cup cakes versiert. Interesse heeft in schilderen, mode, sieraden maken, fotografie of modelbouw. De spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. Doe nieuwe ideeën op, kom lekker shoppen, deel uw enthousiasme met anderen en ga lekker creatief bezig in een van de vele workshops.

Er zijn 2 grote hallen vol met alles op het gebied van modelbouw. Naast natuurlijk de vaarvijver, het vlieggebied, de treinsporen en modeltrucks is er dit jaar, nieuw op de beursvloer, ook een model racebaan aanwezig. Daarnaast is een hal gevuld met vele hobby’s en materialen, workshops en sportieve activiteiten. Van Scrapbooking tot plotteren, van kaarten maken tot haken en breien, van oude ambachten tot lego en meccano.

Als exposant aanmelden? Of er een familiedagje uit van maken? Vind meer informatie op: http://www.wtchobbyenvrijetijd.nl/

Previous Article
Next Article