Riool verstopt?

Bel Menno Sappé Reinigingsspecialisten
Het kan iedereen overkomen: het riool raakt verstopt. Een vervelende gebeurtenis die er niet alleen voor zorgt dat het afvalwater niet meer goed wegloopt, maar ook dat er een onaangename geur in het hele huis gaat hangen. Wil je zo snel mogelijk van jouw verstopte riool af? Dan kun je Menno Sappé Reinigingsspecialisten bellen om het verstopte riool direct en op professionele wijze te ontstoppen.

Riool verstopt? Schakel een specialist in
Het ontstoppen van een riool lijkt een eenvoudige klus, maar voor het ontstoppen van een verstopte riolering is toch zeker specifieke vakkennis nodig. Om ervoor te zorgen dat de verstopping op de juiste manier verholpen wordt en de schade aan de riolering door de verstopping zo veel mogelijk beperkt wordt, is er namelijk specifieke kennis nodig met betrekking tot de verschillende rioolsystemen en het verhelpen van verstoppingen in deze verschillende systemen van de riolering. Ga je zelf aan de slag met het ontstoppen van het riool, dan loop je het risico dat je door een gebrek aan kennis iets verkeerd doet en de riolering uiteindelijk beschadigd raakt. Om dit te voorkomen, wordt dan ook aangeraden om niet zelf aan de slag te gaan met het verstopte riool, maar direct een specialist in te schakelen om de verstopping te verhelpen.

Menno Sappé Reinigingsspecialisten is al vele jaren actief in het ontstoppen van diverse soorten riolen en heeft in deze jaren veel ervaring opgedaan. Door deze ervaring zijn de professionals van Menno Sappé Reinigingsspecialisten in staat om diverse soorten riolen te ontstoppen: wat de bron van de verstopping van het riool ook is. Of je nu een verstopping in het riool van je woning hebt of een verstopte leiding hebt in een restaurant of hotel: de professionals van Menno Sappé Reinigingsspecialisten weten precies hoe de verstopping verholpen moet worden.

De werkwijze van Menno Sappé Reinigingsspecialisten
De werkwijze van Menno Sappé Reinigingsspecialisten bij het ontstoppen van een riool is altijd hetzelfde. Zo wordt het verstopte riool eerst uitgebreid geïnspecteerd, zodat de bron van de verstopping eenvoudig gelokaliseerd kan worden. In sommige gevallen is de bron eenvoudig gevonden, maar soms moet er ook een camera gebruikt worden om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Is de oorzaak van de verstopping eenmaal achterhaald, dan wordt er een plan gemaakt om de boel te ontstoppen. Hierbij wordt overtollig rioolwater altijd direct afgevoerd en wordt er bovendien actie ondernemen om de stankoverlast te beperken. Er wordt altijd snel, effectief en efficiënt gewerkt, voor het beste resultaat.

Meer weten? Ga direct naar:
http://www.sappe.nl/specialistische-reiniging/riool-ontstoppen/

 

Previous Article
Next Article