De plateauwagen

De plateauwagen is een aanhanger met de wielen onder bak gemonteerd.  Dit zorgt ervoor dat de gehele ruimte van de laadvloer gebruikt kan worden. Door de grotere laadvloer oppervlakte wordt de aanhangwagen niet te breed door bijvoorbeeld de wielkasten van de aanhanger.

Plateauwagens zijn met aluminium zij-borden beschikbaar, maar de meeste plateauwagens zijn ook geheel vlak verkrijgbaar, ook leveren de meeste merken bindhaken mee, dit zorgt ervoor dat u uw landing stabiel en veilig kunt vastleggen. Verder zijn er meestal veel opties en accessoires tegen meerprijs leverbaar bijvoorbeeld; verlaagd, scharnierende borden, rekken, loofrekken.

De Boer Aanhangwagens verkoopt onder andere Anssems, Hapert, Saris, Hulco en Henra. Wij hebben meer dan 400 aanhangwagens op voorraad hierdoor kunnen wij snel uit voorraad leveren.

Ook voor onderhoud aan uw plateauwagen bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze ervaring vanaf 1980 hebben wij al duizenden wagens nagekeken en daarom kunnen wij spreken van kwalitatief goede onderhoudsbeurten. Neem voor meer informatie over onderhoudsbeurten vrijblijvend contact met ons op dit kan telefonisch (0528-241676) maar ook via email (verkoop@deboerpesse.nl).

Neem nu een kijkje op onze website: http://www.deboer-aanhangwagen.nl/producten/25-plateauwagens

Previous Article
Next Article