Gooimeer Rijplaten

RIJPLATEN van Gooimeer

Als u met rijplaten een ondergrond wilt beschermen tegen vrachtverkeer of juist begaanbaar wilt maken d.m.v rijplaten voor verkeer of als u uw materieel stabiel wilt opstellen op een stevige rijplaten ondergrond, is één telefoontje genoeg: Gooimeer levert snel en voordelig de juiste rijplaten.

Met stalen rijplaten ontsluit u locaties zonder bestrating. Of u beschermt met rijplaten het wegdek of andere ondergrond tegen beschadigingen door zware vrachtauto’s. Of u maakt het mogelijk om met rijplaten apparatuur en/of materiaal op te stellen.
Gooimeer levert rijplaten in alle hoeveelheden, rijplaten in diverse maten en diktes meestal rijplaten direct uit voorraad. Omdat ons team vanaf het vroegste stadium met u meedenkt over de toepassing van rijplaten, heeft u direct glasheldere afspraken over de juiste rijplaten en indien gewenst, ook over de planning, transport, uitleggen, ophalen, reinigen en eventueel repareren van de rijplaten.

Of u nu een bouwproject voorbereidt, een dancefestival of sport-, pop- of ander evenement: met de rijplaten van Gooimeer maakt u uw project voorspelbaar, dus beter beheersbaar. En als het anders moet, doen wij waar wij goed in zijn; wij schakelen snel en wij zorgen voor de juiste spullen, zodat u verder kunt.

Voor verdere info over onze rijplaten neemt u contact met ons op http://gooimeer.nl/rijplaten.html

Previous Article
Next Article