Traprenovatie Specialist

Traprenovatie van betaalbare kwaliteit

Reno Stairs® heeft door de ontwikkeling van een uniek systeem traprenovatie voor iedereen betaalbaar en eenvoudig gemaakt. Door het gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen ondergaat uw trap een metamorfose die niet onderdoet voor het resultaat van een uitgebreide verbouwing.
100=300 actie

Een nieuwe trap wordt met Reno Stairs overzettraptreden een koud kunstje

Voordeling een nieuwe trap zonder breken of beschadigen? Dat kan vanaf nu heel eenvoudig met de Reno Stairs overzettraptrede. Voor stoffeerders is dit product heel interessant omdat er wordt gewerkt met de trapspin maar ook voor de doe-het-zelver is het renoveren van een trap of het maken van een nieuwe comfortabele trap een koud kunstje geworden.

Reno Stairs is een onderdeel van Multigarant Nederland en heeft jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten. Het bedrijf heeft veel kennis als het gaat om houtsoorten en is continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo heeft de houtspecialist tien jaar geleden de multigarantplank bedacht, een lamellenplank in verschillende breedtes. Hierop heeft men ook patent gekregen.

Slijtvast en veilig
Met die jarenlange ervaring heeft men nu iets compleet nieuws ontwikkeld: het Reno Stairs overzettraptreden systeem. Michel van der Heijden vertelt enthousiast: ‘De Reno Stairs overzettraptrede is een verlijming van kruislings verlijmd multiplex met een top(slijt)laag van een edel houtsoort, die in vele verschillende houtsoorten leverbaar is. Deze samenstelling in combinatie met de behandelingsproducten zoals olie en lak garandeert een slijtvast product. Dat wordt nog eens benadrukt doordat de treden zijn voorzien van een massief houten neuslijst in dezelfde houtsoort en een speciale lijmconstructie. De overzettraptreden zijn voorzien van een antislipprofiel waarmee zij voldoen aan het nieuwe bouwbesluit en de veiligheidsnormen. De traptreden zijn dus ook geschikt voor kinderen en ouderen. Reno Stairs is toepasbaar voor zowel dichte als open trappen.’

Trapspin
‘Bijkomend voordeel is de relatief eenvoudige manier van montage van dit systeem’, vervolgt Michel. ‘Een beetje handige doe-het-zelver kan met dit systeem goed uit de voeten. Natuurlijk kan de consument er ook voor kiezen de overzettreden door de vakman te laten leggen. Voor die vakman is Reno Stairs interessant door het werken met de trapspin. Door het kopiëren van de bestaande trede heb je in een mum van tijd de trede met een decoupeerzaag op maat gezaagd. Natuurlijk is het ook mogelijk de montage door onze vakmensen te laten uitvoeren. Het Reno Stairs systeem heeft zich bewezen een succesvol, eerlijk en veilig product te zijn.’

 

Previous Article
Next Article