Traprenovaties

Soorten Traprenovaties

MultiGarant®
Wie kiest voor het MultiGarant® systeem kiest voor de top in de traprenovatie. Deze samengestelde trede bestaat uit een body van 15mm watervast verlijmd multiplex met daarop een toplaag van 5mm massief hout, leverbaar in alle houtsoorten. Van Frans eiken rustiek tot teak en wengé.
Dit keiharde koppel van multiplex en massief hout staat garant voor een zorgeloze trap waarbij krimpen, uitzetten of werken nagenoeg is uitgesloten.
De MultiGarant® overzettrede is (onder andere) dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld nieuwbouw, waar het vochtigheidspeil vaak erg hoog is.

Traprenovatie per locatie:
Traprenovatie Breda
Traprenovatie Groningen
Traprenovatie Zaandam
Traprenovatie Amersfoort
Traprenovatie Denhaag
Traprenovatie Haarlem
Traprenovatie Apeldoorn
Traprenovatie Eindhoven
Traprenovatie Nijmegen
Traprenovatie Arnhem
Traprenovatie Enschede
Traprenovatie Tilburg

SolidGarant®
Deze overzettreden bestaan uit écht massief houten traptreden. Deze treden zijn net als de samengestelde MultiGarant® treden, leverbaar in alle houtsoorten en in te kleuren in iedere gewenste kleur. Ook uit deze trede wordt een gleuf gefreesd waar een rubberen antislipstrip in wordt geplaatst. Toekomstvisie Mutatiewoningen verwisselen vaak van bewoners. Reno Stairs® wisselt graag met uw huurders mee…
Vanwege de kwaliteit van onze producten gaat onze traprenovatie een leven lang mee. Vanaf nu is het opknappen van de trap een fluitje van een cent. Nooit meer schilderen, lijm verwijderen, etc.. U kunt de trap bij elke mutatie laten polijsten, nieuw in de olie zetten, en de trap is weer als nieuw. Groene trappen Reno Stairs® werkt alleen met FSC hout. (klik hier voor onze fsc documenten) Daarnaast bent u altijd verzekerd van milieuvriendelijke materialen.

Onze groene visie:
_ Milieuvriendelijke trapbekleding
_ Milieuvriendelijke afwerking en montage
_ Eenmalig transport + inhouse plaatsing
_ Nooit meer afvoer van oude trapbekleding

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *