Prijsaanpassing Trekhaken

Wij zijn verheugd jullie te kunnen mededelen dat we een behoorlijk aantal trekhaken van Westfalia in prijs naar beneden hebben kunnen bijstellen.
Mede door enkele positieve veranderingen binnen Westfalia Benelux B.V. hebben we dit kunnen realiseren. De aanpassing heeft met name betrekking op trekhaken passend voor AUDI, BMW, MERCEDES en VOLKSWAGEN. Hieronder vindt u een kort vergelijk van enkele modellen. U ziet daar de oude en nieuwe situatie. Wij leveren de trekhaken zonder verzendkosten binnen nederland! Op onze website vindt u alle modellen en de bijbehorende prijzen.

–  trekhaak aanbiedingen zakelijk
–  trekhaak aanbiedingen particulieren

 

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *