Reno Stairs Traprenovatie overzettreden

Reno Stairs® overzettreden steeds vaker als favoriete trapbekleding

overzettreden van écht hout zijn ook ideaal voor nieuwbouw

 

Reno Stairs®

Met de knowhow van vele houtsoorten en de jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten heeft Reno Stairs® een traprenovatiesysteem ontwikkeld voor zowel dichte als open trappen. Het gepatenteerde Reno Stairs® systeem voor traprenovatie c.q vernieuwing is uniek en heeft zich bewezen een succesvol en eerlijk product te zijn. In dit product worden alleen hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen verwerkt.

 

Overzettreden worden steeds vaker gekozen als trapbekleding en traprenovatie. Koudwatervrees voor het product is helemaal overwonnen en het overgrote publiek gaat massaal voor de overzettreden. Ondanks de keuze uit vele kleuren en verschillende soorten hout blijft de eiken trap toch de favoriet. De toepassing van verschillende oliën in trendy kleuren geven de trap een geheel eigen karakter, van modern tot klassiek. Veiligheid is een aspect dat telt en dat weet Reno Stairs® ook. Zij maken het product naast eigentijds ook veilig, gebruiksvriendelijk en vooral betaalbaar!

 

Veiligheid

Met de keuze voor de antislipstrip kiest Reno Stairs® voor veiligheid. Dit veiligheidsaspect wordt vaak onderschat. Het is een voorname reden om een trap te bekleden met een overzettrede die de trap niet alleen veiliger, maar ook mooier maakt.

 

Ideaal voor nieuwbouw

“Mensen vragen ons wel eens of het ook op een nieuwe trap in een nieuwbouwhuis kan. In de meeste nieuwe huur,- of koopwoningen is de trap standaard van vurenhout en doorgaans voorzien van een witte grondverf. Klaar dus om bekleed worden met prachtige Reno Stairs® overzettreden, dus ideaal voor uw nieuwbouwwoning!” Zeil of vloerbedekking is over het algemeen geen oplossing die voor jarenlang plezier staat. De keuze voor Reno Stairs® is dé keuze voor een schitterende trap en jarenlang plezier. Reno Stairs® is een goede investering, en behoeft nooit meer opnieuw te worden bekleed! Dit is met vloerbedekking of welke andere oplossing dan ook een heel ander verhaal.

 

Een mooie trap is dé nieuwe manier om het interieur te verfraaien. De trap als pronkstuk is een investering die net zolang meegaat als het huis zelf.

 

Op de website kunt u de mogelijkheden van Reno Stairs® overzettreden zien. En de verschillende materialen, kleuren en modellen te leveren zijn. Met Reno Stairs® heeft u niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een trapbekleding die zijn weerga niet kent.

 

Bakker dé Houthandel BV
Uw dealer van Reno Stairs® Traprenovatie

Oosterwijzend 1

1616 LE Hoogkarspel

T 0228-563968

info@renostairs.nl

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *