Solatube Daglicht Systemen van AVW

Licht is prettig. Daglicht is nog prettiger. Daarom zijn mensen graag buiten. En hebben mensen vele mogelijkheden gecre?erd om ook binnenshuis van het daglicht te genieten. Het Solatube? daglichtsysteem brengt nog meer daglicht in huis, zelfs op plekken waar dat eerder niet mogelijk was. Het Solatube daglichtsysteem brengt het daglicht rechtstreeks naar de
woonruimte die u wilt verlichten. Een kleine, ronde plafondplaat verspreidt aangenaam, natuurlijk licht. Zo helder als het buitenlicht zelf. Elk vertrek oogt fris en helder. Dat voelt prettig.

Het licht is ook erg aangenaam omdat het alleen de voordelen van helder daglicht heeft. Het systeem laat geen warmte, kou, UV-licht of het geluid van regendruppels door. U krijgt alleen het pure daglicht in uw woonruimte. Daarom is Solatube daglicht zo prettig. Het optimaal benutten van daglicht vereist hoogwaardig materiaal en uitgekiende technieken. Solatube heeft deze technieken ontwikkeld en
gepatenteerd. Solatube levert al ruim 20 jaar daglichtbuizen. Wereldwijd zijn meer dan 2.000.000 systemen ge?nstalleerd. Daarom kunt u op Solatube vertrouwen.

De Solatube daglichtarmaturen verzorgen de aangename en gelijkmatige verspreiding van het daglicht. Kies het daglichtarmatuur met de door u gewenste lichtspreiding en sierring. Het daglichtarmatuur is voorzien van een bajonetsluiting voor eenvoudige montage.

Het optimaal benutten van daglicht vereist hoogwaardig materiaal en uitgekiende technieken. Solatube heeft deze technieken ontwikkeld en gepatenteerd.

Meer wezen over solatube systemen

Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *